Лікарі ендокринологи в Києві (метро Осокорки)

Фільтр: (Знайдено 4 лікаря 2 відгука) Сортування
Руслана
Эндометриоз меня беспокоил несколько лет, другим врачам не удавалось мне помочь. Анна Витальевна назначила мне действительно эффективное лечение. Теперь я здорова. Спасибо огромное.
21 грудня '19 г.
Нам с мужем остался последний шанс - ЭКО. Выбрали мы хорошую клинику и обратились к Романовой. Основные сложности вперед, но доктор нам понравилась. Верим в нее.
11 серпня '17 г.
Ведучий репродуктолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець УЗ - діагностики.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, спеціалізується на консультуванні пацієнтів з питань вагітності, акушерства, веде спостереження вагітності, в тому числі після ЕКЗ, складні вагітності, обтяжені і патологічні. Володіє навичками ультразвукової діагностики.
Акушер-гінеколог, ендокринолог, фахівець УЗ діагностики
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні хвороб репродуктивної сфери, в тому числі різні види порушень менструального циклу, порушення статевого диференціювання, Гиперандрогения стану, ендометріоз, доброякісні новоутворення органів репродуктивної системи, безпліддя, невиношування вагітності. Веде амбулаторний прийом, огляд пацієнтів, консультує з питань планування вагітності у хворих з ендокринною патологією, контрацепції. Займається доброякісними захворюваннями молочних залоз, профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань шийки матки, піхви і вульви, естетичної гінекологією. Проводить УЗ-діагностику захворювань органів репродуктивної системи.
Ендокринолог
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, спеціалізується в області ендокринної хірургії, займається ранньою діагностикою онкологічних захворювань щитовидної залози і лікуванням. Володіє навичками аспіраційної тонкоголкової біопсії. Доктор Муратова займається діагностикою та лікуванням діабету, володіє знаннями в області дієтології. Має ступінь кандидата наук в галузі медицини. Звертатися на прийом до лікаря необхідно при виявленні вузлів щитовидної залози, при зобі, високому рівні цукру в крові, при надмірної втоми, сонливості, зміни маси тіла.