Знайдено 432 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Veronika
Хочу висловити щиру подяку лікарю-акушеру гінекологу Олені Ковальчук за її професіоналізм і підтримку в моїй складній ситуації. Вона виявила високу компетентність і надала необхідну допомогу. Лікар завжди була на зв'язку, відповідала на всі запитання та надавала поради, що особливо важливо у моменти хвилювання. Пологи пройшли під її професійним керівництвом, впевнено і спокійно, завдяки її досвіду та відповідальному підходу. Без сумніву, рекомендую цього лікаря всім, хто шукає надійного фахівця!
Марія
Дякую Ковальчук Олені Володимирівні за мого синочка. Професіонал з великої літери.
Народжувала в київському обласному перинатальному центрі. Кесарів розтин пройшов настільки легко, що я сама носила дитину через 6 годин після операції. Відновлення теж пройшло швидко й легко. А лікар була постійно на зв'язку, навіть коли ми вже буди вдома. Якщо в майбутньому на мене чекає вагітність, то народжувати лише з нею.
Знаю Олену Володимирівну давно.Чудовий лікар,професіонал своєї справи,лікування ефективне,обгрунтоване,відповідає та доступно пояснює всі хвилюючі питання.
Олена Володимирівна професіонал своєї справи, завжди уважна, чуйна. Має індивідуальний підхід до пацієнтів.
У нас не виходило завагітніти поки не потрапила на прийом до Олени Володимирівни. За допомогою її вдалих рекомендацій за кілька циклів я завагітніла. Я вдячна Олені Володимирівні за її турботу та поради. Раджу звертатися до неї за допомогою!
Невролог, мануальний терапевт
Лікар-невролог вищої категорії, психіатр, мануальний терапевт спеціалізується на лікуванні захворювань центральної та периферичної нервових систем. Лікує дисциркуляторну енцефалопатію, епілепсію, остеохондроз хребта, ВСД, психосоматичні розлади, панічні атаки.
Алерголог, дитячий алергогол, пульмонолог
Житинская Алла Леонидовна
Лікар-алерголог вищої категорії, дитячий алерголог, пульмонолог першої категорії. Лікар проводить комплексне обстеження та збирання анамнезу для побудови схеми лікування. Проводить Спірометрію, Прик- тестування, Патч-тестування.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Суліма Дмитро Олександрович – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент». Спеціалізується на лікуванні карієсу та некаріозних уражень зубів, гігієнічному чищенні зубів, відбілюванні зубів та художній реставрації зубного ряду. Регулярно підвищує свої навички на курсах та семінарах, для забезпечення якісного лікування своїх пацієнтів.
Консультація безкоштовно
Доктор Оспанова Ніна Петрівна спеціалізується на діагностиці та усуненні патологій органів зору. Проводить консультаційні прийоми з метою визначення причини порушення. Ліквідує захворювання органів зору, викликані різними збудниками. До компетенції лікаря входить усунення патологій інфекційного, дистрофічного і запального характеру. Розробляє індивідуальні схеми відновлення зору у літніх людей. Оцінює стан органів зору, підбирає окуляри. Діагностує катаракту і глаукому, вимірює внутрішньоочний тиск. Дитячий офтальмолог з 0 років.
Дерматокосметолог
Дерматокосметолог Кошова Любов Михайлівна проводить ультразвукову терапію шкіри, біоревіталізацію, кавітацію, плазмотерапію. Також надає індивідуальний підбір мезопрепаратів із проблем шкіри.
Займається радіохвильовим видаленням новоутворень на шкірі та лазерним видаленням судин. Застосовує хімічні пілінги різної глибини дії.
Проктолог, хірург
Веде консультативний прийом, здійснює інструментальну діагностику (аноскопія, ректоскопія), лікування проктологічних захворювань.
УЗД-фахівець, неонатолог
Лікар Жакун Анна Вікторівна має 11-річний досвід, неонатолог, має другу категорію. Спеціаліст надає послуги зі спостереження за фізичним і неврологічним розвитком новонародженого, надає допомогу при невідкладних станах і хронічних захворюваннях. Консультує молодих батьків з харчування новонародженого. Також володіє навичками проведення ультразвукового дослідження залоз, органів черевної порожнини, заочеревинного простору і малого тазу, що дозволяє первинно виявити патологію і контролювати динаміку змін на тлі терапії.
Педіатр
Доктор Бегларян Степан Арутюнович — педіатр. Спеціалізується у дитячих захворюваннях загального профілю. Приймає пацієнтів у консультативному режимі. Проводить профілактичні огляди дітей першого року життя. Призначає індивідуальні схеми терапії вірусних та інфекційних патологій.
Ендокринолог
Лікар діагностує і лікує захворювання з боку ендокринної системи. Спеціалізується на терапії вроджених і набутих патологій. Займається лікуванням цукрового діабету, гіпертиреозу, токсичного зобу. Коригує харчування для усунення ожиріння, призначає гормональну терапію.