Сторінка 2. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Головний лікар клініки Інститут планування сім'ї (IPF). Лікар найвищої категорії акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні жіночої безплідності, клімактеричних порушень циклу, захворювань, що передаються шляхом, а також міоми матки, молочниці та ін.
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лапароскопічному лікуванні трубної безплідності, міоми, поліпів ендометрію, ендометріозу, кіст яєчника. Авторству доктора Корнієнка належить 30 статей з питань акушерства та гінекології.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Кандидат медичних наук, акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на вивченні захворювань жіночої репродуктивної системи, проводить УЗ-діагностику матки і яєчників з метою виявлення патологій. Надає послуги виконання пренатальної діагностики на будь-яких термінах вагітності. Обстежує пацієнток, які перенесли ЕКО, для контролю розвитку плода та попередження ускладнень. Також Лілія Леонідівна проводить ультразвуковий моніторинг овуляції.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238
Лікар-акушер-гінеколог займається прийомом і оглядом пацієнтів, діагностує і призначає лікування гінекологічних захворювань. Володіє технікою кольпоскопії, кріотерапії, вакуум-аспірації. Консультує з питань контрацепції, встановлює і видаляє ВМС. Виконує забір біологічного матеріалу для клінічних досліджень.
Київ вул. Кіквідзе, 28а м.Звіринецька102м.Видубичі2013
Гінеколог
Доктор Гальчинская-Нестеренко Жанна Вадимовна специализируется на выявлении и лечении заболеваний в области гинекологии. Проводит прием и осмотр пациентов, назначает клинические анализы, выполняет забор материала для исследований. Владеет техникой кольпоскопии. Назначает лечение заболеваний шейки матки, молочницы, мастопатии, эндометриоза и других патологий женской репродуктивной системы.
Київ вул. Кіквідзе, 28а м.Звіринецька102м.Видубичі2013
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мельгунова Галина Валеріївна має вищу кваліфікаційну категорію в акушерстві та гінекології. Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики. Консультує, оглядає за допомогою кольпоскопа, робить УЗД органів сечостатевої системи при підозрах на патології, а також на певних термінах вагітності. Також застосовує діагностичне вишкрібання і пайпель-біопсію. Лікує жіноче безпліддя, запалення і інфекції, займається терапією недуг молочних залоз. Проводить аборти. Володіє технікою проведення і успішно використовує в лікуванні кріотерапію.
Консультація от 210 грн.
Київ вул. Андрія Малишка, 31 м.Чернігівська102м.Лісова387м.Дарниця256
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці захворювань, пов'язаних з порушеннями гормонального фону. За допомогою УЗД виявляє причини дисфункції менструального циклу, маткові патології та інші аномалії розвитку сечостатевої системи жінки. Лікує жіноче безпліддя, займається питаннями планування сім'ї, веде вагітних. Крім того, надає послуги лікування ерозії матки, вагініту, передменструального синдрому.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А м.Оболонь459м.Мінська4710
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар-акушер-гінеколог, репродуктолог, проводить консультації пацієнтів з питань здоров'я жіночої репродуктивної системи. Володіє навичками ультразвукової діагностики органів малого таза. Проводить підготовку до ЕКЗ. Надає консультативну допомогу під час вагітності. Займається лікуванням різних захворювань шийки матки, ендометріозу, ЗПСШ, неспецифічних запальних процесів. Консультує з питань гормональної контрацепції, клімаксу, порушень менструального циклу.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування патологій шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, ендокринних порушень в гінекології. Закінчив Київський медичний інститут.
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар-акушер-гінеколог, отримала вищу кваліфікаційну категорію, веде прийом і огляд пацієнтів, виконує діагностику патологій, призначає лікування при різних захворюваннях жіночих репродуктивних органів, контролює етапи терапії. Володіє техніками кольпоскопії, УЗ-ехоскопіі. Консультує при вагітності, здійснює супровід до пологів.
Київ пров. Ковальський, 19 (пов. 2) м.Шулявська158м.Лук'янівська4611