Сторінка 46. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Педіатр дитячий
Люблю свою роботу за спілкування з маленькими клієнтами ,завжди намагаюся знаходити контакт з дітьми та підтримувати батьків. Роблю відвідування лікарів для дітей максимально комфортним . Вважаю у роботі педіатра важливим є не лише підтримання здоров'я дитини, а й спокою батьків
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар проводить кольпоскопію, надають послугу ведення фізіологічної вагітності, ведення вагітності високого ризику. Займається лікуванням порушенням оваріо-менструального циклу, дисфункціональних маткових кровотеч, патологій ендометрію, СПКЯ, вагінітів різної етіології, ЗПСШ, диспареунії, патологій шийки матки.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гінеколог, УЗД спеціаліст
Надає повний комплекс послуг гінекологічного спектру, діагностує та лікує передракові стани, складає план лікування жінок із СПКЯ. Проводить УЗ діагностику. Лікар може вести прийом турецькою та азербайджанською мовою.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Спеціалізується на лікуванні патологій жіночої репродуктивної системи.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Ендокринолог
Лікар акушер-гінеколог найвищої категорії. Спеціалізується на лікуванні репродуктивних захворювань, веденні пологів, лікування ерозії шийки матки, проводить кольпоскопію та УЗД-діагностику. Закінчила Донецький державний медичний університет ім. М. Горького.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на діагностики і лікуванні пацієнток з гормональними порушеннями, розробці схем лікування ЗПСШ, запальні захворювання органів сечостатевої системи, патології шийки матки, специфічні і неспецифічні методи терапії, порушеннях менструального циклу. Закінчила Київський медичний інститут УАНМ.
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій. Здійснює прийом дітей з 14 років та дорослих. Виконує встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі, установку контрацептивного кільця. Проводить біопсію шийки матки. Лікує клімакс, ендометріоз, молочницю, вульвовагініт та інші хвороби.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних захворювань. Проводить лазерне омолодження піхви, інтимну контурну пластику великих статевих губ і точки G. Виконує лазерне видалення рубців. Лікує вагініт, ендометріоз, нетримання сечі, ерозію шийки матки і клімакс.