Сторінка 46. Гінекологи в Києві
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець
Жупан Владимир Николаевич
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м. Академмістечко236
Лікар Мороховець Ігор Миколайович спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій в області акушерства та гінекології. Займається супроводом вагітності, попередженням переривання вагітності, веденням фізіологічних і патологічних пологів. Проводить малотравматичні оперативні втручання. Має першу кваліфікаційну категорію.
Гінеколог
Нелин Алексей Сергеевич
Нелін Олексій Сергійович - лікар гінеколог вищої категорії в клініці "Оксфорд Медікал" (вул. Івана Крамського, 9 та м. Ірпінь, вул. Університетська 2/1 корп.3). Закінчив Донецький державний медичний університет ім. М. Горького 2007 року. М. Горького 2007 року. Працював у різних медичних закладах. Брав участь у численних тематичних курсах і конференціях.
Київ
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Федоренко Ирина Васильевна
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог-хірург, лікар УЗД
Стасюк Мария Романовна
Стасюк Марія спеціалізується на гінекології, репродуктології, оперативній гінекології, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, ранніх термінів вагітності.
Консультація віз 1190
Акушер-гінеколог, гінеколог-хірург
Банников Антон Леонидович
Провідний фахівець в галузі оперативної гінекології. Надає всі види гінекологічних хірургічних втручань. Проходив стажування в міжнародному центрі ендоскопічної хірургії Clermont Ferrand, France. 8 років лікарського досвіду в обласній лікарні Онанджокве, Намібія. Intermidiate Hospital Onandjokwe, Namibia.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Сломинская Анастасия Юрьевна
Детальний збір скарг. Індивідуальний підхід до діагностики та лікування. Чітке та зрозуміле роз’яснення необхідної інформації для пацієнта. Заохочення до профілактичних оглядів, а не лише лікування наслідків. Рекомендації щодо здорового способу життя. Комфортне планування та виношування вагітності.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД. Гінеколог-хірург
Александрова Екатерина Владимировна
Александрова Катерина спеціалізується на лікуванні гінекологічної патології, безпліддя, проводить оперативні гінекологічні втручання, ультразвукову діагностику органів малого тазу та раннії термінів вагітності.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Валило Вита Владимировна