Сторінка 20. Лікарі в Києві (метро Палац Україна)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Наталія
Одного разу нам з донькою довелося потрапити на прийом до Марини Миколаївни. У моєї доньки сильно боліло вушко, вона була не спокійна та постійно плакала. Лікар уважно оглянула, призначила аналізи, а в подальшому лікування. Уже на наступний день, моїй донці стало набагато ліпше. Зараз взагалі почуваємо себе добре. Рекомендуємо!
18 грудня '19 г.
Роман
Дуже хороший лікар! Не так давно у мене на шкірі з'явилася невеличка ранка, яка ніяк не заживала. Я вирішив звернутися на консультацію до лікаря. Після того як мене оглянули, мені запропонували оперативне лікування. Як виявилося пізніше у мене був базальноклітинний рак шкіри. Його потрібно було негайно видалити. Що успішно зробив лікар. Дуже вдячний їй за кваліфіковану допомогу!
Онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень. Проводить комплексну діагностику. Працює з усіма стадіями раку. Призначає терапію на підставі загального стану пацієнта, з урахуванням результатом біопсії і супутніх діагностичних заходів.
Спеціалізується на сучасних підходах до діагностики та лікування хронічних отитів, відновлення слуху після хірургічного втручання.
Анестезіолог
Лікар спеціалізується в області анестезіології. Має досвід проведення хірургічних втручань з використанням штучного кровообігу і циркуляторного арешту. Бере активну участь в міжнародних конференціях і семінарах, публікує наукові праці в різних медичних виданнях.
Дитячий офтальмолог
Консультація 2000 грн.
Гінеколог, мамолог
Доктор Вергуленко-Фаль Алла Олегівна спеціалізується в області лікування захворювань жіночої репродуктивної системи і молочних залоз. Веде консультативний прийом, огляд пацієнтів, виконує діагностику захворювань. Займається лікуванням безпліддя, запальних процесів, гормональних розладів, ЗПСШ, мастопатії, раку молочної залози. Розробляє індивідуальні схеми терапії.
Консультація 800/1350 грн.
Чуб Ирина
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань зубів і ясен. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку карієсу. Лікує стоматит, гінгівіт, пародонтит і пародонтоз. Консультує з питань правильної гігієни ротової порожнини.
Педіатр, алерголог
Хоменко Виктория Евгеньевна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань у дітей та підлітків. Консультує з питань харчування та вакцинопрофілактики. Лікує патології травної системи, ГРВІ, риніти, ларингіти, бронхіти, інфекційні хвороби, бронхіальну астму, кропив'янку, атопічний дерматит, пневмонії та інші захворювання.
Консультація 2000 грн.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Кондратенко Ирина Дамировна
Лікар спеціалізується на комплексній терапії гінекологічних патологій. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу та кольпоскопію. Проводить біопсію шийки матки. Здійснює ведення вагітності після вилікуваного безпліддя, багатоплідних вагітностей, також веде вагітності після звичайного невиношування, перинатальних втрат в анамнезі.
Проктолог, хірург
Губкин Максим Николаевич
Лікар-проктолог, хірург, займається лікуванням хронічних та гострих захворювань: геморой, анальні тріщини, нориці, парапроктит, проктити, новоутворення анального каналу та прямої кишки, пілонідальні кісти. Виконує хірургічне лікування новоутворень шкіри та підшкірної клітковини, видаляє гнійні запальні захворювання м'яких тканин (абсцеси, флегмони, панариції).
Офтальмолог, вітреоретинальний хірург
Шпак Александр Александрович