8.1

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
Медичний центр «International Multi-Profile Clinic» — широкопрофільна медустанова, що спеціалізується на наданні якісної та комплексної терапії. При цьому використовуються Американські протоколи лікування. Фахівці клініки — кваліфіковані та досвідчені лікарі, мають досвід роботи за кордоном.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Інтернешнл Мульті Профіль Клінік (International Multi-Profile Clinic), медичний центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація пластичного хірурга, професора 950
  • Консультація педіатра вдома в межах Києва 1 700

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
06 липня '20р.
Очень рады, что познакомились с Инной Петровной! Наблюдаемся у нее с двумя детками начиная с рождения. Доктор всегда внимательно осматривает малышей, назначает минимум лекарств. Одним словом, наш любимый педиатр)
Роман
15 січня '20р.
Дуже хороший лікар! Не так давно у мене на шкірі з'явилася невеличка ранка, яка ніяк не заживала. Я вирішив звернутися на консультацію до лікаря. Після того як мене оглянули, мені запропонували оперативне лікування. Як виявилося пізніше у мене був базальноклітинний рак шкіри. Його потрібно було негайно видалити. Що успішно зробив лікар. Дуже вдячний їй за кваліфіковану допомогу!
Наталія
18 грудня '19р.
Одного разу нам з донькою довелося потрапити на прийом до Марини Миколаївни. У моєї доньки сильно боліло вушко, вона була не спокійна та постійно плакала. Лікар уважно оглянула, призначила аналізи, а в подальшому лікування. Уже на наступний день, моїй донці стало набагато ліпше. Зараз взагалі почуваємо себе добре. Рекомендуємо!
Алеся
11 березеня '19р.
Обратились к доктору Фаруки по совету подруги. Очень устраивало, что врач выезжает на дом и не надо с ребенком тащиться через весь город. Все сделал быстро и аккуратно. Остались вполне довольны.
Эвдокия
20 липня '18р.
У меня часто подымается артериальное давленые и я всегда обращаюсь к ней за помощью и консультацией. Она всегда рада меня видеть и внимательно слушает жалобы, проводит соответствующее обследование . Очень довольна ее работой
Євгенія
14 липня '18р.
Лікар Лазарук Інна Петрівна дійсно спеціаліст з великої літери. Звернулися до неї з 1,5 річною донькою з висипами на ручкпх і ніжках. Виявилося що в нас атопічний дерматит і харчова алергія. Дякуючи професіоналізму ВІнни Петрівни було призначене належне лікування і дієта, ми достатньо швидко позбулися цих проблем. Дякуємо Вам за все!
Анна Федоровна
13 липня '18р.
Одинец Ольга Васильевна- врач от Бога! Не смотря ни на что , она всегда любезна и приветлива, может выслушать , не осуждает если я нарушила лечение , а старается подстроить это лечение под меня. Больше всего мне в ней нравится желание предотвращать болезнь.
Каріна
09 липня '18р.
Дитина останнім часом почала часто хворіти: нежить, кашель, сьозотеча. Я пов'язувала з сезонними хваробами і великою кількістю дітей у дитячому садку. Лікувалися самі але ситуація не змінилася навідь у теплу пору року. Мені порекомендували звернутися до Лазарук Інни Петрівни, дуже гарна людина і назвичайний лікар, швидко встановила причину хвороби - це алергія дитячу пінку для ванни. Призначила лікування і ми швидко позбулися цієї хвороби. Дякую Вам, всіх благ.
06 липня '18р.
Роберто хороший семейный доктор, он всегда оперативно приезжает на вызов и помогает быстро облегчить состояние. Однако лишь после тщательного обследования и осмотра назначает лечение. С ним я не беспокоюсь о своем здоровье.
Марьяна
02 липня '18р.
Роберто Киспе бесподобный врач, внимательный, заботливый и учтивый, как и все иностранцы. Ни на секунду не пожалела о выборе семейного врача, он полностью оправдал наши ожидания. К каждому пациенту у него уникальный подход и подбор лечения. Я безумно довольна!
Глуховская Екатерина
07 червеня '18р.
Самые приятные впечатления о клинике. Делали там прививку ребёнку. Мало людей, прекрасное отношение персонала, игровое пространство, где ребёнок провел время до и после вакцинации. А за кофе, предложенный мне и мужу, отдельное спасибо!

Лікарі клініки Інтернешнл Мульті Профіль Клінік (International Multi-Profile Clinic), медичний центр

Роберто Киспе
  • Сімейний лікар
  • Терапевт
  • Хірург
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Клініка «FxMed» — перший медичний центр, який в якості попередження розвитку захворювань і травм об'єднав у собі сімейну, функціональну медицину й алергологію. Лікарі установи у ході роботи використовують традиційні протоколи лікування й новітні прогресивні методики.
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00
Київ вул. Павла Усенко, 8 (4 поверх) м.Чернігівська27 7 м.Дарниця45 13
Медичний центр «Експрес-Медікал» проводить амбулаторно-поліклінічний прийом за напрямками: загальна терапія, отоларингологія, неврологія і хірургія. У медцентрі працюють лікарі першої та вищої кваліфікаційної категорії.
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-17:00
Дмитро Шевченко - практикуючий психолог, психотерапевт. Спеціалізується в Когнітивно-Поведінковій Терапії (КПТ) і Терапії Прийняття та Відповідальності - Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Диплом Master of psychology 2011 рік, випускник першого потоку ACT Immersion від творця ACT Стівена Хайеса. Проводить консультації в м.Києві та онлайн. Спеціалізується на лікуванні тривожного розладу особистості, панічних атак, ОКР, депресії, безсоння, стресу, фобій, страхів, ревнощів, невпевненості. Проводить індивідуальні консультації.
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-18:00
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Пн — Пт: 08:00-14:00