Сторінка 10. Лікарі в Києві (метро Дорогожичі)

Фільтр: (Знайдено 178 лікарів 3 відгука)
Знайдено 178 лікарів
3 відгука
Сортування: (Ціна)
Заури
Лікар кваліфікований, грамотний. Думаю, що напрямок руху вибрано правильно. Лікар толково і дохідливо пояснив суть проблеми та шляхи її вирішення, тому я заспокоїлася і знайшла у собі сили боротися із своєю проблемою. Дякую! Рекомендую!
Дуже приємний і кваліфікований лікар. Все пояснив доступними словами. Описав механізми дії різних психотерапевтичних методик, які потрібні мені, а також, як працюють препарати, скільки і як приймати. Після консультації залишилися дуже приємні враження.
Виктор
Я уже несколько лет с переменным успехом борюсь со своей зависимостью от алкоголя, обращался в несколько клиник, без особого результата. Друг посоветовал сходить и к Юрию Викторовичу. И действительно, этот врач смог до меня достучаться. Я постепенно возвращаюсь к нормальной жизни.
Нарколог
Лікар займається діагностикою та лікуванням наркоманії. Допомагає пацієнтам впорається з алкогольною залежністю. В ході терапії використовує сучасні методики. Систематично бере участь в наукових конференціях і симпозіумах, автор понад 70 статей.
Практичний психолог
Психолого-педагогічне, сімейне, професійне, геронтопсіхологіческое, суицидально-психологічне, онкопсіхологіческое, по організації громадянського суспільства і демократизації - консультування. Автор понад 550 наукових робіт, в тому числі більше 20 книг
Консультація от 1500 грн.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук. Займається розпізнаванням, лікуванням і профілактикою гінекологічних хвороб, патологій жіночого репродуктивного здоров'я. Надає допомогу з діагностики та усунення ендокринних порушень у репродуктивний період. Веде прийом пацієнтів, проводить профілактичні огляди, надає консультативну допомогу. Надає професійну допомогу у лікуванні запальних хвороб органів малого тазу, патологій жіночих статевих органів, безпліддя.
Клінічний психолог
Психіатр
Спеціаліст проводить діагностику і лікування психічних розладів у наркозалежних пацієнтів. Приймає пацієнтів з галюцинаціями, спробами суїциду і постійної безсонням. В ході лікування застосовує як традиційні, так і сучасні методики.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-17
Психіатр, нарколог, психолог, дерматовенеролог, реабілітолог
Психіатр, клінічний психолог
Лікар компетентний та досвідчений у корекції синдрому хронічної втоми, постійного відчуття страху, підвищеної тривожності, зниженого настрою, стану відчаю та апатії, втрати сенсу життя, панічних нападів, підвищеної дратівливості, неконтрольованої агресії, порушень уваги та пам'яті, нав'язливих думок та дій, кошмарних спогадів та сновидінь, психологічних розладів внаслідок складних життєвих обставин, відчуття переслідування, галюцинацій. Кваліфіковано супроводжує пацієнтів від першого звернення до одужання.
Педіатр
Дитячий лікар вищої кваліфікаційної категорії лікує малюків від народження і до вісімнадцяти років. У ранньому віці контролює процеси розвитку, введення прикорму, становить календар щеплень. Консультує батьків з приводу догляду за дитиною, підвищує медичну грамотність. Оглядає малюків з симптоматикою алергічних реакцій, призначає необхідну терапію. Також лікує скарлатину, грип, дисбактеріоз, вітрянку і краснуху.
Консультація 2000 грн.
Терапевт, кардіолог, anti-age терапевт
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів. Для кожного пацієнта розробляє індивідуальну програму для випередження розвитку патологій та уповільнення процесів старіння. Спеціалізується на лікуванні хвороб серцево-судинної системи. Цікавиться питаннями імунотерапії при загальних та алергічних захворюваннях. Є діючим членом Української асоціації превентивної та антиейджинг медицини.
Консультація 2000 грн.
Психіатр