Сторінка 11. Лікарі в Києві (Деснянський район)
Знайдено 162 лікаря
Антон
Хороший спец! Работает по диагностике! Лечил меня от гайморита в прошлом году. Правда немного циник :)
Артур
Хотите попасть на приём к профессионалу, тогда вам к Владимиру. Всем рекомендую
Саша
Хороший отоларинголог, я рекомендую к нему обращаться. Делал мне промывание миндалин. Очень акуратно быстро. Я даже не сильно мучался, не то, что в прошлый раз, когда делал эту процедуру в другой клинике. Теперь буду сюда ходить при обострении.
Семья Хворостянниковых
На редкость внимательный и вежливый врач. Чуть какие-то проблемы со здоровьем – обращаемся к Наталье Сергеевне. Наблюдаемся у нее всей взрослой частью нашей семьи (мама, муж, я). Если по детям вопрос – тоже советуемся с ней. Выражаем нашу общую признательность.
17 грудня '16 г.
Врач-терапевт, семейный доктор первой квалификационной категории, специализируется на выявлении воспалительных процессов в организме, лечении различных заболеваний, осуществляет первичную диагностику, при необходимости направляет пациента к профильному специалисту. Поводом обращения к терапевту может быть любое нарушение самочувствия, высокая температура, ломота, боли различного генеза, отечность, проблемы с дыханием, кашель, патологическая усталость, общее недомогание, нарушение пищеварения, мочеиспускания, боли в суставах и прочее.
Лікар отоларинголог першої категорії. Надає послуги з виконання хірургічних операцій, маніпуляцій; володіє ендоскопією в отоларингології. Закінчив Національний медичний університет ім. ак. А.А. Богомольця.
Отоларинголог, Ендоскопіст
Лікар-ендоскопіст і дитячий отоларинголог, проводить відеоендоскопічних діагностику шлунково-кишкового тракту, також діагностику та лікування патологій ЛОР-органів. Займається промиванням порожнини носа по Проетцу (зозуля), промиванням слухових труб по Політцеру, безпункціонное лікування гайморитів за допомогою синус-катетера «ЯМІК»
Мамолог, Хірург, Проктолог
Лікар проктолог, хірург, мамолог вищої категорії, спеціалізується на баріатричної терапії, установці внутрішньошлункових балонів. Володіє широким спектром малоінвазивних хірургічних методик терапії геморою і інших патологічних новоутворень і порушень в проктології.
Сімейний лікар, Терапевт
Терапевт вищої категорії, надає послуги сімейного лікаря. Спеціаліст в області гастроентерології та ендокринології. Консультує в якості терапевта, проводить общетерапевтические прийоми і вузькоспеціалізовані. Займається лікуванням ГРВІ та грипу. Діагностує пацієнтів на наявність патологій внутрішніх органів, що мають гостре або хронічне прояв. Практикує лікування ожиріння та корекції ваги.
Доктор Турчин Анна Іванівна - офтальмолог. Лікар вищої категорії. Протягом 11 років займається діагностикою та лікуванням захворювань органів зору. Спеціалізується на запальних патологіях. Терапію проводить з використанням сучасних інструментів і медичних препаратів. Бере активну участь в наукових конференціях, що підвищує знання фахівця.
Дитячий офтальмолог
Лікар Бондар Наталія Вікторівна - офтальмолог. Протягом 25 років спеціалізується в області дитячої офтальмології. Лікар вищої категорії надає кваліфіковану допомогу в відновлення зорової функції. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Проводить складну діагностику, з використанням сучасних інструментів.
Педіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні різних захворювань внутрішніх органів у дітей і підлітків. Проводить планові медичні огляди, консультує з приводу вакцинації. Успішно лікує ГРВІ, грип, хронічний бронхіт, шкірні висипання, кір, скарлатину, вітрянку, гастрит і харчові отруєння.
Сімейний лікар, дієтолог, нутриціолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань внутрішніх органів. Приймає пацієнтів з бронхіальною астмою, вегетосудинною дистонією, ожирінням, ГРВІ, хронічним бронхітом, тонзилітом, харчовою алергією та гіпертонічною хворобою. Консультує з питань вакцинації та правильного харчування.
Мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗ-діагностики Демишева І.В. проводить діагностику багатьох захворювань репродуктивної системи у жінок. Звернутися до лікаря слід при патологічних змінах грудних залоз, безплідді, гормональні порушення.