Лікарі психологи в Києві (Дарницький район)

Фільтр: (Знайдено 19 лікарів 22 відгука) Сортування: (Досвід)
Ольга Чернядьева
Нина, пишу с огромной благодарностью! Не ожидала возможности такого удачного исхода моих будущих намерений и приятно удивлена. Спасибо! Теперь все в моих руках... после Вашего прогноза я знаю где надо, как говорится, соломки подстелить, а с моими обстоятельствами это очень важно. Приятно общаться с грамотным и уверенным специалистом. Удачи и процветания) Вы дали мне возможность увидеть перспективу - так что теперь надо ей воспользоваться! Спасибо))
Алина Федосова
Благодарю Нину за прогноз на год. Все совпадает и отражает действительность, было очень интересно воспользоваться такой возможностью. Даны рекомендации, чем лучше заниматься, на что обратить внимание. Еще раз, спасибо!!!
Любовь Роздерий
Нина!!!!!!Огромное вам спасибо)) Вы мне очень помогли))вы абсолютно правы.....бу работать над собой))))еще раз спасибо))
Наталія Яремчук
Нина!Спасибо за внимание.Тоб что Вы сказали мне настолько совпадает.Точно с меня писано.Огромное спасибо.
17 травня '17 г.
Терапевт, натуропат, вісцеральний терапевт, хіропрактик, паразитолог, психолог, рефлекотерапевт, спеціаліст з лікувального голодування, методок детоксикації організму, масажист
Лікар здійснює прийом пацієнтів з різними захворюваннями внутрішніх органів та систем. Спеціалізується на психологічній підтримці за програми детоксикації. Консультує з питань лікувального голодування, проведення протипаразитарних програм. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психолог, Нумеролог
Доктор Малярова Ніна Анатоліївна спеціалізується в області психології і нумерології. Вивчає поведінку пацієнта в природньому (домашньому) середовищі, його здатність до адаптації в стресових ситуаціях. Займається проблемами в сімейних відносинах, вибору професії і корекцією різного типу розладів. Ведучий викладач нумерологічної школи в Лондоні і Україні.
Психолог
Малярова Наталія Дмитрівна має досвід роботи більше 30 років. Спеціалізується на тілесно-орієнтованій терапії, сімейній психології, холодинаміці, труднощах у спілкуванні з дітьми, корекції різного типу розладів і комплексів, невпевненості в собі, вікових кризах, безсонні, депресії, фобії і панічних атаках.
Клінічний психолог, психодіагност
Спеціаліст надає допомогу дітям із затримками психічного та психомовного розвитку. Спеціалізується на корекції поведінки дітей з аутизмом та розладами аутичного спектру. Приймає пацієнтів, які перенесли інсульт, черепно-мозкові травми і нейроінфекцію. В роботі використовує традиційні і сучасні методики лікування.
Медичний психолог дитячий та дорослий
Лікар проводить індивідуальні та групові заняття, сімейне консультування, консультування дитячо-батьківських відносин, психологічну підтримку в кризових ситуаціях, БЗЗ терапію, патопсихологічене обстеження, нейропсихологічне обстеження, нейрокорекцію, розробку і проведення індивідуальної програми, казкотерапію, арт-терапію, ігрову терапію. Займається лікуванням страхів, тривогу, невпевненість, занижену самооцінку, психоемоційне порушення при захворюваннях соматичного профілю, неврологічного та кардіологічного.
Невролог, терапевт
Нарколог, терапевт, невролог. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань загальнотерапевтичного і неврологічного профілю. Надає наркологічну допомогу.
Консультація от 300 грн.
Психолог, Психотерапевт
Тамара Андреевна профессионально лечит психологические проблемы и заболевания: различные страхи, тревога, навязчивые действия и мысли, нарушения поведения, агрессия, конфликтность, асоциальное поведение, головные боли, мигрень, нарушение сна, синдром хронической усталости, невроз, психоз, алкоголизм, мания преследования, психические расстройства, ужасы во время сна, хроническая усталость, расстройства личности и поведения, шизоаффективное расстройство, шизофрения, острые психотические состояния, депресивное расстройство, депресивная реакция, послеродовая депресия, наркотическая зависимость, биполярное расстройство, бессоница.
Алексей
01 квітня '25р.
Підтримка Тамари Андріївни та її поради допомагають мені справлятися з емоційним стресом та тривогою. Дуже вдячен їй за допомогу.
Консультація - 1200 грн
Психолог Психотерапевт Психосоматолог
Тетяна Василівна, займається прийомом пацієнтів та психологічними консультаціями при низькій самооцінці, втраті сенсу життя, проблемах у спілкуванні, психологічних травмах, емоційних проблемах, життєвих проблемах (розлучення, смерть близького), конфліктах з рідними, невпевненості у собі тощо. Лікування неврозів, страху, тривоги, панічних атак. Робота з фобіями, депресією, травмуючими подіями. Проводить онлайн-консультації.
Олег Васильев
14 квітня '25р.
Лікарка добре провела прийом. Тетяна Василівна вислухала мене, все, що я хотів, від прийому я отримав. Абсолютно на всі мої запитання лікарка докладно відповіла, призначила лікування
Консультація - 1500 грн.
Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Михаил
01 квітня '25р.
Консультація пройшла в онлайн режимі. Лікарка була привітна і компетентна від якої я отримав професійну консультацію. Спілкуванням залишився повністю задоволений і за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Записатися на прийомДодано2 відгуки
Консультація - 1500 грн.
Психолог-реабілітолог, психотерапевт
Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому. Онлайн консультація (Viber, Whatsapp, Telegram). Психолог супроводжує пацієнта та надає підтримку на всіх етапах лікування.
Алексей
02 квітня '25р.
Благодарю доктора Дымко за профессиональную онлайн-консультацию. Получил много полезных советов!
Консультація - 1700 грн.