Лікарі психологи в Києві (Дарницький район)
Богдан Петров
Мені надано відмінне лікування, і я рекомендую Євгена Григоровича Царука як фахівця високої кваліфікації.
Світлана Шевченко
Доктор решает проблему конкретными действами. Очень рад, что в данной сложной ситуации я обратилась именно к нему. В данный момент я делаю все, чтобы с его помощью вернуть себя к нормальной жизни. Уверен, что получится и буду оставаться с ним на связи. Спасибо!
Катерина Р.
Хочу подякувати Євгену Григоровичу, він заспокоїв мене своїми словами, я зміг нормально виспатися. Він мені дуже сподобався, а також ті ліки, які він мені призначив мені допомагає. Всім рекомендуватиму його, а також сама ще звертатимуся в разі потреби.
Сергей Карпенко
Прийом сподобався, лікар уважний, про все розпитав, не намагався нав'язати мені дорогі медикаменти
Психіатр, нарколог, психолог, психотерапевт
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Дмитрий Орлов
28 квітня '25р.
Загалом хороший фахівець. Мене вже кілька років мучить страх, тривога та безсоння. Після сеансу полегшало, ми детально розібрали мою проблему і намітили план подальшого лікування.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-24
Консультація - 2600 грн
Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Павловская Владислава Евгеньевна
Михаил
01 квітня '25р.
Консультація пройшла в онлайн режимі. Лікарка була привітна і компетентна від якої я отримав професійну консультацію. Спілкуванням залишився повністю задоволений і за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Консультація - 1500 грн.
Нарколог Психіатр Психолог Психотерапевт Психіатр-нарколог Психосоматолог
Психіатр, психотерапевт, має попит, через ефективне лікування таких захворювань і проблем: різні страхи, тривога, нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, асоціальна поведінка , синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, хронічна втома, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, тривожний стан. Лікар веде лікування пацієнтів від початку їх звернення до кінцевого результату: (пацієнт позбувся своєї проблеми з якою звернувся до лікаря).
Михаил
01 квітня '25р.
Виктория Олеговна внимательно подошла к моей проблеме. Провела детальную беседу, психологическое тестирование. Диагноз оказался не совсем таким, как я всё время предполагал, поэтому и лечение ранее проводилось неправильно. Назначено медикаментозное и...
Психолог-реабілітолог, психотерапевт
Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому.
Онлайн консультація (Viber, Whatsapp, Telegram). Психолог супроводжує пацієнта та надає підтримку на всіх етапах лікування.
Алексей
02 квітня '25р.
Благодарю доктора Дымко за профессиональную онлайн-консультацию. Получил много полезных советов!
Консультація - 1700 грн.
Психолог, Психотерапевт
Тамара Андреевна профессионально лечит психологические проблемы и заболевания: различные страхи, тревога, навязчивые действия и мысли, нарушения поведения, агрессия, конфликтность, асоциальное поведение, головные боли, мигрень, нарушение сна, синдром хронической усталости, невроз, психоз, алкоголизм, мания преследования, психические расстройства, ужасы во время сна, хроническая усталость, расстройства личности и поведения, шизоаффективное расстройство, шизофрения, острые психотические состояния, депресивное расстройство, депресивная реакция, послеродовая депресия, наркотическая зависимость, биполярное расстройство, бессоница.
Алексей
01 квітня '25р.
Підтримка Тамари Андріївни та її поради допомагають мені справлятися з емоційним стресом та тривогою. Дуже вдячен їй за допомогу.
Консультація - 1200 грн