Центр Відновлення Мовлення Влади Тарасенко
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Центр Відновлення Речі Влади Тарасенко — це спеціалізована клініка, діяльність якої спрямована на відновлення мовної функції. Терапія проводиться з використанням сучасних методик. До кожного пацієнта підбирається індивідуальний підхід, що виключає дискомфорт під час занять.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Центр Відновлення Мовлення Влади Тарасенко, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультація психолога 1 200
Відгуки та оцінки клініки
09 квітня '24р.
Лучший специалист!!!! Рекомендую!
Мила
28 грудня '20р.
Очень хочется, чтобы все детки хорошо говорили. В этом нам помогла Влада Ивановна. Спасибо.
Наталья
16 грудня '20р.
Занятия не разочаровали, а дали больше уверенности в том, что ребенок будет говорить.
Слава
04 грудня '20р.
После лечения у Влады Ивановны ребенок начал говорить и читать. Огромное спасибо.
30 листопада '20р.
Благодаря терапии сын начал выговаривать некоторые буквы и лучше произносить слова. Супер.
Камила
28 листопада '20р.
В этом центре действительно помогают детям. Советую.
18 листопада '20р.
Про этот центр узнала случайно, теперь тут занимаются мои 2 ребенка. Вижу их успехи и радуюсь.
Вера
09 листопада '20р.
Ходили сюда для снижения гиперактивности и улучшения речи. Действительно занятия помогли. Спасибо.
Василиса
07 листопада '20р.
Когда все врачи отказали в помощи, здесь разговорили ребенка. Огромное спасибо.
Жанна
14 жовтня '20р.
Жалею, что поздно узнала об этом центре. Столько времени было потеряно.
Тамара
05 жовтня '20р.
У нас аутизм, занимаемся в этом центре. Успехи у ребенка поразительные.
Евген
01 березеня '20р.
, лікар Тарасенко Влада Ивановна
Лікар професіонал своєї справи, має хороший підхід до дітей, була з нами ввічлива. Швидко виявила суть проблеми, та запропонувала декілька шляхів її вирішення. Зараз помітний перший прогрес. Одним словом дуже хороший фахівець.
22 лютого '20р.
, лікар Тарасенко Влада Ивановна
Сподобалося, що доктор відразу налагодила контакт з дитиною, відповіла на всі мої запитання. Дитині лікар теж дуже сподобався, постійно запитує в мене, коли знову ми підемо до Влади Іванівни. Задоволена прийомом. Прийдемо повторно.
Лікарі клініки Центр Відновлення Мовлення Влади Тарасенко
Клінічний психолог, психодіагност
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Вертебра (VERTEBRA) — це клініка вертебрології і нейроортопедії, яка займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань хребта. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, аналогів якому не існує.
Пн — Пт: 09:00-21:00
Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-21:00
MyDerm на Подолі — це сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці шкірних захворювань, що лідирує в області діагностики раку шкіри. Профільні вузькопрофільні фахівці, сучасне обладнання.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Медичний центр «Клініка вихідного дня» — це сучасний лікувальний заклад, що спеціалізується на наданні багатопрофільних послуг. У клініці працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Усі надані послуги надаються високопрофесійно і за доступною вартості.
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Клініка Доброго Стоматолога на Соломії Крушельницької — філія мережі стоматологічних клінік Києва. Надаються послуги не тільки стоматологів, але є і можливість зробити рентген щелепи з розшифровкою фахівців. У клініці працюють кваліфіковані лікарі стоматологи - ортодонти, ортопеди, терапевти, хірурги, пародонтологи, імплантології, діагности, які пердоставляют послуги з лікування практично всіх видів стоматологічних патологій у дорослих і дітей.
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00