Сторінка 7. Лікарі в Києві (метро Арсенальна)

Фільтр: (Знайдена 71 лікар 1 відгук) Сортування
Лікар Суліма Олександра Володимирівна Олександра Володимирівна гарний лікар. Вона дуже професійно до нас віднеслась тому, що у нас не простий діагноз. Приділила багато нам уваги, детально для себе все зрозуміла, щоб нам пояснити все. Нам дуже все сподобалось.
09 червеня '25 г.
Тесовська Наталія Вадимівна - досвідчений офтальмолог із понад 22-річним стажем, яка проводить діагностику та лікування захворювань органа зору. Виконує офтальмоскопію, біомікроскопію, пневмотонометрію, визначає стан сльозопродукції за тестом Ширмера та проводить огляд із лінзою Гольдмана. Також спеціалізується на ін’єкціях у ділянку ока та видаленні сторонніх тіл із рогівки та кон’юнктиви. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну допомогу.
Спеціалізується на лікуванні будь-яких неврологічних захворювань. Проте найбільшою зоною інтересу є лікування захворювань периферичної нервової системи, рухових розладів, больових синдромів (включаючи різні типи головного болю), деменції, головокружінь, ведення пацієнтів після інсульту. Лікар володіє сучасними методами діагностики, як проведення електронейроміографії та застосовує у своїй практиці ботулінічний токсин для лікування неврологічних захворювань.
09 червеня '25р.
Лікар-терапевт, пульмонолог
Людмила Миколаївна веде консультаційний прийом дорослих як терапевт та пульмонолог. Лікує такі патології та хвороби як: артеріальна гіпертензія, атеросклероз, бронхіальна, астма, гастродуоденіт, астроезофагеальна рефлюксна хвороба. А також анемії, ранні гестози, ішемічна хвороба серця, обструктивний бронхіт, панкреатит, холецистит, синдром подразненого кишківника, виразкова хвороба, ГРВІ.
Київ вул. Михайла Омеляновича-Павленка 19 А м.Арсенальна107м.Печерська167
Психіатр, лікар функціональної діагностики, епілептолог
Психіатр-епілептолог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні таких патологій як: генералізований тривожний розлад (тривожність, депресія), посттравматичний стресовий розлад, панічне розлад, епілепсія, ДКР. Також лікар проводить діагностику ЕЕГ та РЕГ
Консультація 1900 грн.
Київ вул. Михайла Омеляновича-Павленка 19 А м.Арсенальна107м.Печерська167
УЗД-фахівець
Костюк Юлія Ігорівна - лікар з ультразвукової діагностики, яка виконує УЗД щитоподібної та молочних залоз, органів черевної порожнини, сечовидільної системи, простати, печінки та підшлункової залози. Вона допоможе вчасно виявити порушення та призначити подальше лікування. Запишіться на обстеження до «Оксфорд Медікал» і подбайте про своє здоров’я вже сьогодні.
Панченко Діана Валеріївна - досвідчений лікар-терапевт. Виконує електрокардіографію, проводить внутрішньовенні, внутрішньом’язові та підшкірні ін’єкції. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра захворювань. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати кваліфіковану допомогу.
Хірург, проктолог
Сіліпіна Карина Миколаївна - лікар-хірург із вузькою спеціалізацією в проктології, яка вже протягом трьох років допомагає пацієнтам ефективно вирішувати делікатні проблеми. Проводить діагностику та лікування проктологічних захворювань відповідно до сучасних клінічних протоколів. Записуйтеся на прийом до Карини Миколаївни в «Оксфорд Медікал» - тут ваша турбота про здоров’я у надійних руках.
Терапевт, УЗД-фахівець
Ірина Анатоліївна - лікар-терапевт та УЗД-фахівець з досвідом роботи понад 20 років. Проводить огляд, перкусію, пальпацію, консультування, вимірювання АТ, ЕКГ, УЗД. Займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю.
Хірург
Психотерапевт, психіатр