Суліма Олександра Володимирівна

Спеціалізується на лікуванні будь-яких неврологічних захворювань. Проте найбільшою зоною інтересу є лікування захворювань периферичної нервової системи, рухових розладів, больових синдромів (включаючи різні типи головного болю), деменції, головокружінь, ведення пацієнтів після інсульту. Лікар володіє сучасними методами діагностики, як проведення електронейроміографії та застосовує у своїй практиці ботулінічний токсин для лікування неврологічних захворювань.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

09 червеня '25р.
Лікар Суліма Олександра Володимирівна Олександра Володимирівна гарний лікар. Вона дуже професійно до нас віднеслась тому, що у нас не простий діагноз. Приділила багато нам уваги, детально для себе все зрозуміла, щоб нам пояснити все. Нам дуже все сподобалось.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, спеціальність – лікувальна справа
  • Національний медичний університет охорони здоров’я ім.П.Л.Шупика, спеціальність - неврологія

Курси підвищення кваліфікації

• Ботулінотерапія больових синдромів, Нейрошкола ботулінотерапії (2024)
  • Лікування ботулінічним токсином дистонії, Нейрошкола ботулінотерапії (2024)
  • Теоретичний та практичний курс з електронейроміографії: голкова – Школа електронейроміографії, Центр Нейродіагностики (2024)
  • Ботулінічний токсин при спастичності верхньої кінцівки, Нейрошкола ботулінотерапії (2023)
  • Теоретичний та практичний курс з електронейроміографії: стимуляційна – Школа електронейроміографії, Центр Нейродіагностики (2023)

Участь в асоціаціях

• International Parkinson and Movement Disorder Society
  • European Academy of Neurology
  • Українська асоціація клінічних нейрофізіологів

Лікар-невролог надає послуги

• Консультація невролога
  • Ботулінотерапія
  • Електронейроміографія (стимуляційна та голкова)
  • Блокади периферичних нервів

Лікар-невролог займається лікуванням захворювань