Сторінка 9. Акушери-гінекологи в Києві
Наукова ступінь
Категорія
К Ушакову ходила несколько раз на плановый медицинский осмотр. Доктор меня полностью устроил. Потом, когда появились проблемы с репродуктивной системой, я снова обратилась к нему. Опять он меня порадовал результатом, и я осталась полностью довольной.
Лариса
Когда у дочери начались первые месячные, у неё были невыносимые боли и головокружение. Мы сразу обратились к Дмитрию Сергеевичу. Он детально провёл осмотр, назначил лечение. Теперь месячные уже не кажутся такими страшными для моей дочери. Спасибо доктору за такой результат.
Долго выбирали специалиста, проходили множество обследований и анализов, намучались уже. Галина Владимировна помогла. Дай Бог ей здоровья!
01 вересня '16 г.
Консультировалась у доктора Стрелко перед родами. Очень толковый специалист.
12 грудня '16 г.
Инна
Хожу не первый год сама и советую своим подругам. Никаких претензий к врачу.
13 вересня '16 г.
Вера М.
Наблюдаюсь у Анны Александровны и могу сказать только хорошее. Очень толковый врач и хороший человек!
06 вересня '16 г.
Наталія Василівна спеціалізується на лікуванні гормональних розладів, клімактеричних розладів, проводить діагностику гінекологічних захворювань, також займається реконструктивно-пластичною гінекологією тощо
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог другої категорії. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів мало таза у жінок, спеціалізується на різних патологіях шийки матки, володіє кольпоскопією. Закінчила Українську медичну стоматологічну академію.
Макуха Елена Николаевна
Олена Миколаївна - висококваліфікований акушер-гинеколог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Проводить діагностику, лікування та профілактику гінекологічних захворювань, займається веденням нормальних і ускладнених пологів, питаннями порушень менструального циклу, запальних захворювань органів малого тазу та захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням безпліддя, підготовкою жінок до вагітності. Надає консультації щодо методів контрацепції тощо
Орчаков Владимир Александрович
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних запальних процесів захворювання органів малого таза, а також оперативне лікування будь-яких добро і злоякісних новоутворень органів малого таза різними доступами (лапаротомія, лапароскопія), УЗД діагностику патологічних процесів органу малого таза. Виконує перериваніе вагітності відповідно до наказів МОЗ України та ін.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД
Маслий Юлия Владимировна
Юлія Володимирівна - висококваліфікований акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД з досвідом роботи понад 20 років. Спеціалізується на лікуванні жіночої безплідності методами ДРТ, екстракорпоральному заплідненні, веденні вагітності та пренатальній діагностиці. Кандидат медичних наук
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Гей Елена Георгиевна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, мамолог
Сасс Нина Викторовна
Ніна Вікторівна Сасс - акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики. Досвід роботи — понад 15 років. Сучасний доказовий підхід до жіночого здоров’я, консультація та УЗД-діагностика в одному прийомі.
Акушер-гінеколог, онкогінеколог
Олександр Миколайович -акушер-гінеколог, онкогінеколог. Використовує у своїй роботі хірургічні, лазерні, радіохвильові методики лікування гінекологічних захворювань. Має навички та знання УЗД діагностики органів малого тазу
Консультація від 900
Київ