Сторінка 9. Акушери-гінекологи в Києві
Знайдено 244 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
К Ушакову ходила несколько раз на плановый медицинский осмотр. Доктор меня полностью устроил. Потом, когда появились проблемы с репродуктивной системой, я снова обратилась к нему. Опять он меня порадовал результатом, и я осталась полностью довольной.
Лариса
Когда у дочери начались первые месячные, у неё были невыносимые боли и головокружение. Мы сразу обратились к Дмитрию Сергеевичу. Он детально провёл осмотр, назначил лечение. Теперь месячные уже не кажутся такими страшными для моей дочери. Спасибо доктору за такой результат.
Долго выбирали специалиста, проходили множество обследований и анализов, намучались уже. Галина Владимировна помогла. Дай Бог ей здоровья!
01 вересня '16 г.
Консультировалась у доктора Стрелко перед родами. Очень толковый специалист.
12 грудня '16 г.
Инна
Хожу не первый год сама и советую своим подругам. Никаких претензий к врачу.
13 вересня '16 г.
Вера М.
Наблюдаюсь у Анны Александровны и могу сказать только хорошее. Очень толковый врач и хороший человек!
06 вересня '16 г.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець
Баторшина Марина Андреевна
Марина Андріївна – лікар акушер-гінеколог ІІ категорії, УЗД-фахівець з гінекології, дитячий гінеколог. Лікар спеціалізується на: веденні вагітності, підборі контрацепції, постановці ВМС, проведенні аспіраційної біопсії ендометрію, вакцинації від ВПЛ, естетичній гінекології. Марина Андріївна лікує ендометріоз, міому матки, порушення менструального циклу, захворювання шийки матки, новоутворення яєчників, клімактеричні розлади.
Гей Елена Георгиевна
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, онкогінеколог
Прийма Леся Николаевна
Кизириди Ольга Леонидовна
Ольга Леонідівна – висококваліфікований акушер-гінеколог, мамолог, лікар УЗД із багаторічним досвідом роботи, спеціалізується на запальних захворюваннях жіночої статевої сфери, порушеннях менструального циклу, діагностиці безпліддя. Лікує мастопатію та доброякісні захворювання молочних залоз, займається діагностикою та лікуванням патології шийки матки
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-04-06
Демура Елена Валерьевна
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД
Маслий Юлия Владимировна
Юлія Володимирівна - висококваліфікований акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД з досвідом роботи понад 20 років. Спеціалізується на лікуванні жіночої безплідності методами ДРТ, екстракорпоральному заплідненні, веденні вагітності та пренатальній діагностиці. Кандидат медичних наук
Фастовец Яна Валерьевна
Лікар проводить гінекологічні огляди, кольпоскопію, мамологічне обстеження, бере урогенітальні аналізи і виконує біопсію шийки матки та ендометрію. Займається веденням вагітності низького та середнього ризику, контролюючи стан матері та плода за допомогою УЗД органів малого тазу та інших діагностичних методів. Приділяє увагу як традиційній, так і естетичній гінекології — проводить плазмотерапію (PRP, PRF), ін'єкційну контурну пластику, інтимні пілінги, застосовує CO₂-лазер для корекції різних станів.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань, зокрема, кандидозу, вульвита, вагініту, ерозії. Розробляє індивідуальні схеми лікування безпліддя. Допомагає в плануванні вагітності, займається її веденням, приймає пологи. Консультації надаються за індивідуальною записи.
Акушер-гінеколог, гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.