Сторінка 2. Лікарі діагности (УЗД-діагност) у Дніпрі (метро Вокзальна)

Любовь
Очень грамотный и толковый доктор .Была у многих узистов , и в итоге , смело рекомендую Яцубу .
Грамотный специалист. Приемом осталась довольна. Рекомендую :-)
07 червеня '17 г.
Наталья
Были на консультации вместе с мужем, думаю, буду наблюдаться у нее в дальнейшем
Руслан
Грамотный диагност. Рекомендую.
20 жовтня '16 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
УЗД-спеціаліст
Лікар вищої категорії, проводить різноманітні ультразвукові дослідження: щитовидки, органів черевної порожнини, молочних залоз, органів малого таза, суглобів, калитки та інших.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
УЗД-спеціаліст
Лікар першої категорії, фахівець в області ультразвукової діагностики. Досконало володіє методикою проведення УЗД внутрішніх органів у дорослих і дітей з метою виявлення патологій різної складності на ранніх стадіях розвитку. Проводить ультразвукове сканування магістральних судин голови та шиї (транскраніальне і екстракраніальне), дуплексне сканування верхніх і нижніх кінцівок, УЗД серця, молочних залоз, суглобів, урологічні та гінекологічні обстеження.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на ультразвукової діагностики патологій жіночої репродуктивної системи. Веде консультативний прийом, робить профілактичні огляди, в індивідуальному порядку підбирає контрацептиви. Діагностує і лікує запальні захворювання органів малого таза у жінок, приймає пацієнток зі скаргами на порушення менструального циклу. Крім УЗД, проводить процедури відеокольпоскопії і кріодеструкції шийки матки. Має членство в Асоціації акушерів-гінекологів України.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
УЗД-спеціаліст
Лікар Пономаренко Ігор Анатолійович має вищу кваліфікаційну категорію в області ультразвукової діагностики. Кандидат медичних наук, займається проведенням УЗД як для дорослих, так і для зовсім маленьких пацієнтів. Діагностує захворювання органів малого таза, шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи та молочних залоз. Входить до Асоціації лікарів УЗД України.
Консультація від 450 грн.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
УЗД-спеціаліст
Лікар-сонолог, спеціалізується на проведенні УЗД. Займається ультразвуковими дослідженнями різних видів, включно з доплерографією вен і артерій кінцівок, судин голови та шиї. Проводить діагностику органів малого таза, серцеві обстеження.
УЗД-фахівець
УЗД-спеціаліст першої кваліфікаційної категорії надає послуги проведення діагностичних досліджень внутрішніх органів у дорослих і дітей. Виконує всі процедури сонологіческого профілю. Досліджує за допомогою УЗ-технологій черевну порожнину, ендокринну та сечостатеву систему, м'які тканини і суглоби. Крім того, проводить нейросонографію, тобто ультразвукове дослідження головного мозку дитини. Консультує з приводу проведення процедур, розшифровує результати УЗД і ставить попередній діагност.