Сторінка 14. Приватні лікарі у Дніпрі
4 відгука
Анжела
Самый лучший доктор, доверяю без сомнения, лечит чётко и с первого раза все помогает, как я ей благодарна ,супер доктор,нету лучших докторов как она .
Наталья Щитова
Доктор и прием очень понравились,располагает к себе,внимательно и вдумчиво слушает,у меня резиснтная клиническая депрессия девятый год,я уже потеряла всякую надежду на освобождение из этой клетки,были стационары и частные психиатры,много схем лечения,пока ничего не помогло,и я решила прыгнуть ещё раз...доктор очень внимательный,работает на результат,располагает к себе,компетентный,могу это точно сказать со своего многолетнего опыта.у меня появилась Надежда,которую я давно потеряла и уверенность,что Дмитрий Александрович вытащит меня на Белый свет,сейчас мы подбираем препараты и я почему то очень Ему. Верю.о ходе лечения обязательно напишу отзыв.
Міла
Лікар дуже хороший. Дуже добре все пояснила. При необхідності я можу навіть написати лікарю на Вайбер. так як вона дала мені свій особистий номер, на всяк випадок. Здам аналізи і прийду на прийом знову. А так, лише позитивні враження про спеціаліста!
Алексій
Питань до лікаря немає, мені все сподобалося. Доктора я бачила вперше. але враження склалося найпозитивніше. Доброзичлива, приємний лікар. Рівень кваліфікації не підлягає сумніву. Буду звертатися ще! Рекомендую спеціаліста.
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Здійснює ведення вагітності. Лікує вульвовагініт, кісти яєчників, клімакс, сальпінгіт, жіноче безпліддя, синдром полікістозних яєчників.
Психіатр, психотерапевт
Лікар здійснює прийом пацієнтів з психічними захворюваннями. Лікує депресію, панічні атаки, вегетосудинну дистонію, обсесивно-компульсивний розлад, головний біль, втрату апетиту, безсоння та булімію. Займається корекцією лікування, при необхідності направляє до вузькопрофільного спеціаліста.
Консультація 1000/800/2000 грн.
УЗД-спеціаліст
УЗД-діагност вищої категорії, займається ультразвуковою діагностикою серця (ехокардіографія), гастрокомплекс у дорослих і дітей. Проводить УЗД залоз, органів черевної порожнини, доплерографію судин шиї, нижніх / верхніх кінцівок, аорти.
Хірург, судинний хірург, пластичний хірург
Торакальний хірург
Лікар-хірург, онколог, спеціалізується на виявленні, лікуванні злоякісних і доброякісних новоутворень. Дмитро Глібович займається розробкою профілактичних заходів щодо запобігання розвитку пухлин, призначає лабораторні аналізи та інструментальні дослідження.
Лікар спеціалізується на вроджених і набутих захворюваннях сечостатевої системи у чоловіків і у жінок. Проводить комплексну терапію пієлонефриту, сечокам'яної хвороби, простатиту, уретриту, циститу, аденоми простати. Приймає пацієнтів в плановому порядку, надає екстрену допомогу.
Дитячий психіатр
Спеціаліст з дитячої психіатрії. Виконує оцінку психологічного та розумового розвитку дитини. Займається веденням дітей з гіперактивністю, аутизмом, розладами психічного характеру, порушеннями мови, сну і т.д. Надає допомогу при панічних атаках, депресіях, тиках, фобіях, неврозах, стресах. Коригує психоемоційний і мовний розвиток дитини. Інтерпретує результати нейросонографии, МРТ, КТ, ЕЕГ. Проводить індивідуальне та групове консультування.
Ревматолог
Лікар Гречаник Неля Михайлівна надає послуги в області лікування ревматичних патологій. Основний напрямок, в якому працює фахівець, пов'язане з наданням допомоги при ураженнях сполучних тканин різного ступеня тяжкості, а також остеопорозі і ряді інших специфічних порушень.
Ендоскопіст
Лікар-ендоскопіст вищої категорії, кандидат медичних наук. Основний напрямок діяльності - ендоскопія в гастроентерології. Займається діагностикою та лікуванням механічних жовтяниць ендоскопічним методом. Виконує ендоскопічну ретроградну холангіопанкреатографія (ЕРХПГ), езофагогастродуоденоскопія (ЕФГДС), також проводить колоноскопію, бронхоскопію. Веде консультативний прийом. Є членом Асоціації ендоскопістів України, Українського клубу панкреатології.
Стоматолог-ортодонт
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду, проводить професійну чистку з метою видалення нальоту, каменів і карієсу. Лікує пульпіт, гінгівіт, займається видаленням зубних нервів, прочищенням каналів і пломбування. Готує ротову порожнину до протезування.