Сторінка 13. Приватні лікарі у Дніпрі

Анжела
Самый лучший доктор, доверяю без сомнения, лечит чётко и с первого раза все помогает, как я ей благодарна ,супер доктор,нету лучших докторов как она .
Олена
Тудуров Сергій Степанович справжній профі! крапка
Міла
Лікар дуже хороший. Дуже добре все пояснила. При необхідності я можу навіть написати лікарю на Вайбер. так як вона дала мені свій особистий номер, на всяк випадок. Здам аналізи і прийду на прийом знову. А так, лише позитивні враження про спеціаліста!
Алексій
Питань до лікаря немає, мені все сподобалося. Доктора я бачила вперше. але враження склалося найпозитивніше. Доброзичлива, приємний лікар. Рівень кваліфікації не підлягає сумніву. Буду звертатися ще! Рекомендую спеціаліста.
Хірург, судинний хірург
Чому я працюю лікарем? Народився, щоб бути лікарем!
Дніпро м. Нікополь, вул. Дружби, 2
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Здійснює ведення вагітності. Лікує вульвовагініт, кісти яєчників, клімакс, сальпінгіт, жіноче безпліддя, синдром полікістозних яєчників.
УЗД-спеціаліст
УЗД-діагност вищої категорії, займається ультразвуковою діагностикою серця (ехокардіографія), гастрокомплекс у дорослих і дітей. Проводить УЗД залоз, органів черевної порожнини, доплерографію судин шиї, нижніх / верхніх кінцівок, аорти.
Рентгенолог
Спеціаліст в області променевої діагностики. Проводить рентген та комп'ютерну томографію грудної клітки і хребта, суглобів, кісток і м'яких тканин. Займається науково-дослідницькою діяльністю, бере участь в конференціях, систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро пров. Феодосія Макаревського, 1 А м.Вокзальна6615
Торакальний хірург
Лікар-хірург, онколог, спеціалізується на виявленні, лікуванні злоякісних і доброякісних новоутворень. Дмитро Глібович займається розробкою профілактичних заходів щодо запобігання розвитку пухлин, призначає лабораторні аналізи та інструментальні дослідження.
Лікар спеціалізується на вроджених і набутих захворюваннях сечостатевої системи у чоловіків і у жінок. Проводить комплексну терапію пієлонефриту, сечокам'яної хвороби, простатиту, уретриту, циститу, аденоми простати. Приймає пацієнтів в плановому порядку, надає екстрену допомогу.
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог, кандидат медичних наук, займається консультуванням і плановими прийомами пацієнтів з розладами травної системи. Надає послуги лікування таких хвороб, як запалення жовчного і сечового міхура, цироз печінки та гастрит. Крім того, призначає хірургічні операції при жовчнокам'яній хворобі. Входить до Асоціації гастроентерологів України.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-06
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7 р.Шевченківський
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням грибкових патологій шкіри і нігтів, профілактикою хвороб, що передаються статевим шляхом, видаленням родимок, бородавок і папілом. Едуард Леонідович приймає пацієнтів з герпесом, демодекозом, екземою, псоріазом і алергічним дерматитом.
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7 р.Шевченківський
Ревматолог
Лікар Гречаник Неля Михайлівна надає послуги в області лікування ревматичних патологій. Основний напрямок, в якому працює фахівець, пов'язане з наданням допомоги при ураженнях сполучних тканин різного ступеня тяжкості, а також остеопорозі і ряді інших специфічних порушень.
Стоматолог-ортодонт
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду, проводить професійну чистку з метою видалення нальоту, каменів і карієсу. Лікує пульпіт, гінгівіт, займається видаленням зубних нервів, прочищенням каналів і пломбування. Готує ротову порожнину до протезування.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А, 2 поверх (оф. 212-217) м.Вокзальна6513