Кожушко (Крамар) Ганна Юріївна
Психіатр, психотерапевт
лікар вищої категорії
Лікар психотерапевт, психіатр вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на наданні медикаментозного лікування дорослих з порушенням сну, розладами (депресивними, біполярними, змішаними, невротичними). Проводить терапію інволюційних тривог і розладів настрою, лікування астенічної і невротичної симптоматики, отриманої внаслідок травми. Має великий досвід роботи в корекції важких соматичних захворювань. Кожушко Ганна Юріївна член Асоціації психіатрів України.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Галина
05 липня '18р.
Хочу рекомендовать Кожушко Анну как отличного психотерапевта. Я к ней не раз обращалась, и результат был всегда позитивным. Анна - мастер своего дела, внимательная и вежливая. Огромное спасибо.
Юлианна
02 липня '18р.
Когда у меня начался беспокойный сон, я сразу не придала этому серьезного значение. Но когда проблема усугубилась, решила записаться на прием к Кожушко Анне, и не ошиблась. Проблема оказалась глубокой и мне пришлось пройти длительный курс лечения. Огромное спасибо за помощь и за крепкий сон.
- Консультація психотерапевта
- Консультація психіатра
- Лікування депресії
- Лікування тривожності і нервозності
- 2005 р. — Дніпропетровська медична академія, лікувальний факультет.
Курси підвищення кваліфікації
- Кафедра психіатрії ФПО ДДМА — регулярне підвищення кваліфікації по психіатрії і наркології.
- 2016 р. — курси "Когнітивно-поведінкова терапія".
- Курси "Нейролінгвістичне програмування".
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації психіатрів України.
Схожі спеціалісти:

Психіатр, психотерапевт, психолог