Лікарі стоматологи у Дніпрі (Індустріальний район)

Юлія
Був досвід спілкування -без нарікань . Але віддаю перевагу Комку Анатолію Семеновичу - то є скарб в щелепно - лицьовій хірургії . Вдячна саме йому за проведені операції з видалення зубів .
04 серпня '24 г.
Доктор от Бога помог мне с огромнейшей кистой, в моем городе челюстно-лицевой хирург сказал, чтоб я сразу прощалась с 5-ю зубами. И вот чудо, отхожу я от наркоза, и все зубы на месте, и киста удалена. Алексей Анатольевич помог мне, Вы представляете как??
Екатерина
Комок Алексей Анатольевич оперировал доченьку с неполной левосторонней расщелиной губки. Работа ювелирная!!! Хирург от Бога! Настоящий профессионал! Очень внимательный и замечательный человек! Мы с мужем очень благодарны за Ваш труд
Иван
Алексей Анатольевич, профессионал своего дела. Операция по удалению кисты нижней челюсти прошла на отлично. Рекомендую этого врача.
03 вересня '19 г.
Стоматолог-хірург, щелепно-лицьовий хірург
Лікар вищої категорії, хірург-стоматолог, кандидат медичних наук. Приймає дітей. Спеціалізується на щелепно-лицевій хірургії. Займається лікуванням запальних, гнійних, онкологічних захворювань, вроджених і набутих деформацій, травм щелепно-лицевої ділянки. Виконує видалення зубів, остеосинтез щелепи. Проводить операції на слинних залозах, корекцію заячої губи, вовчої пащі.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-12-03