Шевченко Марія Юріївна
Психолог
Спеціаліст займається наданням професійної психологічної допомоги людям, які страждають від панічних атак, нервозності, тривожності, легких фобій. Приймає пацієнтів з дратівливістю, анорексією, ожирінням, заниженою самооцінкою, втратою життєвих орієнтирів. Бере активну участь в семінарах та симпозіумах.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Ксения
02 квітня '21р.
Очень импонирует подход Марии. Понравилась консультация и она, однозначно, не была последней
Катерина
16 березеня '21р.
Хочу выразить огромную благодарность Марии. Обратилась к ней с проблемой РПП. А именно с анорексией. За время нашей работы я набрала нужные мне килограммы, обогатила и расширила рацион, и не чувствую за это вину. Сейчас я ем даже тортики и мне вкусно. Появилась энергия, стала уверенней в себе и принимаю свое тело
- 2016-2019 р.р. - Інститут післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка. Спеціальність - Психологія.
Курси підвищення кваліфікації
- 2017-2018 р.р. Сертифікат Консультанта в методі Позитивної Психотерапії
- 2018 - 2019 р.р. Сертифікат - «Когнітивно-поведінкові технології психологічного консультування»
- 2018 р Сертифікат участі в Майстер курсі на тему: «Ресурсно-орієнтована терапія і етапи консультування»
- 2018 р Сертифікат участі в Майстер курсі на тему: «Позитивна сімейна психотерапія, консультування пар і стрес менеджмент»
- 2019 р Сертифікат участі в Майстер курсі на тему: «Динаміка конфлікту, психодинамика і засоби відновлення»
- 2020 Семінар по Емоційно-фокусуватися терапії з Леслі Грінбергом, 18 академічних годин,
- 2019-2021 р.р. Участь у Міжнародній програмі Психосоциальное консультування: когнітивно-поведінкові основи,
- 2019-2024 р.р. Навчання в Українському психотерапевтичної Університеті, спеціалізація: Системна сімейна психотерапія.
Участь в асоціаціях
- Дійсний Член в Національній Психологічною Асоціації
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная