Кудінцева Тамара Зіновіївна

Алерголог, Кардіолог
Лікар вищої категорії
Доктор вищої категорії Кудінцева Тамара Зіновіївна спеціалізується в області кардіології, займається також проблемами алергології. Лікар проводить прийом пацієнтів і, застосовуючи сучасні методи дослідження (алергічні проби, ЕКГ, велоергометрія), встановлює точний діагноз, на підставі якого призначає лікування. Надає послуги лікування різних видів алергії, дерматитів, кропив'янки, полінозу, стенокардії та інших порушень серцевої діяльності.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

01 березеня '18р.
Благодарю персонал аллергоцентра за теплое отношение, профессионализм, внимание.Хочу выразить уважение и признательность врачу Кудинцевой Тамаре Зиновьевне за своевременную,качественную консультацию и квалифицированное лечение. Тамара Зиновьевна, желаю Вам здоровья, сил, терпения и выдержки в вашей работе.
Павел Васильевич
05 травня '16р.
Квалифицированного специалиста видно с первых минут приема. Диагноз и лечение были выставлены сразу, каждое свое назначение обосновала, лишних медикаментов и анализов не назначала. Благодарен за помощь.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Вчений ступінь — кандидат медичних наук