Кирилюк Наталія Павлівна

Психотерапевт, психолог
Прийом психолога, (психотерапія сеанс до 60 хв). Займається психоаналізом, психоаналитически орієнтованої психотерапією.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Владислава
23 січня '20р.
Дякую Вам за вирішення моєї проблеми. Навіть не знаю чи змогла би впоратися з нею самостійно. Лікар дуже хороший, та професіонал! Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1998 — 2004 — Вінницький національний медичний університет ім. M. І. Пирогова (ВНМУ) за спеціальністю «Лікувальна справа".
  • 2004 — 2005 — ВНМУ — інтернатура за спеціальністю "психіатрія".
  • 2006 — 2008 — ВНМУ — клінічна ординатура за спеціальністю "психіатрія".

Курси підвищення кваліфікації

• 2004 — 2009 — освітній проект з психотерапії за напрямом «груповий психоаналіз» (Українська Спілка Психотерапевтів, стандарти EAP).
  • 2006 р. – теперішній час – освіта у формі теорії та супервізії в різних проектах з психоаналітично орієнтованої психотерапії та психоаналізу.
  • 2010 — теперішній час — навчання індивідуального психоаналізу на вимогу ЕАР та ЕСРР.
  • З 2012 р. внесена до реєстру психотерапевтів Української Спілки психотерапевтів.
  • 2012 р. — проходження спеціалізації та атестації на присвоєння званням лікаря — психотерапевта у Львівському національному медичному університеті ім. Д. Галицького.
  • 2014 — Присвоєна перша кваліфікаційна категорія по спеціальності психіатрія.
  • 2016 — проходження спеціалізації та атестація з медичної психології при Харківській медичній академії післядипломної освіти.