Лікарі психотерапевти в Києві (метро Святошин)
Таміла
Юлія Леонідівна допомогла мені впоратися з почуттям втрати та сумом після важкої події в моєму житті. Її поради й техніки були дуже корисними
08 серпня '24 г.
Міша
Сеанси з Юлією Леонідівною допомогли мені розібратися з дитячими травмами, які досі впливали на моє життя. Вона дуже чуйний і уважний психолог.
29 вересня '24 г.
Андрій
Дуже довго шукав психолога, якому б зміг довіритися, і знайшов Юлію Леонідівну. Її підхід до роботи мені дуже сподобався – чітко, професійно і з турботою про пацієнта.
15 вересня '24 г.
Катя
Юлія Леонідівна – справжній професіонал. Вона вміє слухати, не засуджуючи, і пропонує дієві шляхи вирішення проблем. Після наших сеансів я стала більш впевненою в собі
19 серпня '24 г.
Психотерапевт, Психолог
Лікар працює Онлайн. Сеціалізіруется на діагност психологічних, психічних і поведінкових розладів прикордонного спектру, психотичних розладів. Проводить психокоррекцию і психотерапію. Веде прийом дітей з 14 років і дорослих.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Консультація онлайн від 1500
Психотерапевт, Психіатр, Психолог, Нарколог
Консультації очні (в т.ч., на дому), дистанційні (відео-, аудіо-, текст) - Телефон, Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram, Instagram, Facebook. Спеціалізація: депресія, тривога, страх, панічні атаки, безсоння, дратівливість, ВСД, біполярні розлади, шизофренія, старече слабоумство, обсесивно-компульсивний розлад, неврози, психози, алкоголізм, наркоманія (повний перелік див. Нижче). Провідний спеціаліст Центру психотерапії. Досвід роботи завідувачем отделеніея в клінічній лікарні "Феофанія". Лікар вищої категорії. Психотерапевт, психіатр, психолог, нарколог.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психіатр, Нарколог, психотерапевт
Доктор Савенко Дмитро Вікторович лікар вищої категорії спеціалізується в психіатрії, психотерапії і наркології. Надає послуги в допомозі при стресах, порушеннях сну, тривоги, депресії, сімейних, міжособистісних проблемах, сексуальних розладах, зниженні маси тіла. Так само робить супровід при соматичних, психічних, психосоматичних розладах. Робить підбір індивідуальних методів лікування з урахуванням конфіденційності, анонімності, допомагає після попередніх невдалих спробах лікування.
Психолог
Ивасютин Анастасия Петровна
Лікар-психолог, з вищою медичною освітою. Психологічне консультування з використанням психотерапевтичних методик, індивідуальній підхід до кожного пацієнта. Допоможе у вирішенні проблем пов’язаних з кризовими ситуаціями, особистісними проблемами, низькою самооцінкою, страхами, тривогою, міжособистісними конфліктами. Займається лікуванням психічних розладів, таких як: тривожні розлади, обсесивно-компульсивний розлад, біполярно-афективний розлад, депресивні розлади, розлади харчової поведінки, ПТСР і тд. Психоедукація пацієнта, щодо психоемоційного стану. Патопсиходіагностика за допомогою діагностичних методик.
Лікар працює по 100% предоплаті.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Невролог, вертебролог
Павленко Алена Владимировна
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із неврологічними захворюваннями. Займається фізичною реабілітацією хворих після інсульту. Лікує міжхребцеві грижі, міофасціальні болі, запаморочення, порушення пам'яті та уваги, невропатії лицевого нерва, панічні атаки та депресію.