Лікарі психотерапевти в Києві (метро Площа Незалежності)

Михайлов Дмитро Юрійович
Прийом був корисним
Дуже хороший лікар. Катерина Олександрівна, працювала з моєю дитиною, так як вона страждала фобією темряви. Уже за два сеанси, я помітила прогрес. Житина вже не так боялася спати з вимкненим світлом. А згодом взагалі все нормалізувалося. Дякую!
Никита
В житті, мене спіткали певне труднощі. Я не знала що робити далі, та як бути. Вже посала приймати таблетки, але й вони не дуже допомагали. Знайомі порадили цього спеціаліста. записалася до неї на прийом. За декілька сеансів відчула себе значно краще! з'явився сенс в житті. Дякую!
Надежда
Мучили панические атаки. Нехватало воздуха, судорогой сводило руки и ноги. Сильно боялась, что умру. Обошла всех врачей, ничего не находят. Потом конечно я узнала, что причина психологическая. Сейчас расстройства как такового уже нет
Психолог, Психотерапевт
Катерина Олександрівна спеціалізується на психології та психотерапії і надає широкий спектр консультаційних послуг для дорослих та підлітків від 16 років. Веде індивідуальні консультації, парні (сімейні) сесії, а також проводить консультації онлайн. Катерина Олександрівна допомагає пацієнтам справлятися з різними психоемоційними розладами, такими як невроз, фобії, вегето-судинна дистонія, панічні атаки та безсоння. Особливу увагу приділяє питанням емоційного вигоряння, стресу, агресивності та неконтрольованих емоцій, а також підтримує у складних життєвих ситуаціях: розлучення, розрив відносин, втрата роботи, кризи середнього віку та кризи в сімейному житті.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психолог, Психотерапевт
Спеціаліст займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і необгрунтованими страхами. Здійснює терапію за допомогою сеансів психотерапії. У своїй діяльності використовує як традиційні, так і сучасні методики. Публікує наукові праці в спеціалізованих виданнях, бере участь в конференціях і семінарах.
Психолог, Психотерапевт
Василькова Мирослава Михайлівна — психолог, психотерапевт, коуч. Більше 10 років допомагає людям знайти відповіді на свої важливі питання, впоратися з складними життєвими ситуаціями, знайти внутрішню гармонію та ресурс до самореалізації. Спеціалізується в роботі з такими темами як самореалізація, самооцінка, міжособистісні стосунки в сім’ї та парі. Також працює з темами: психосоматика, тривога, панічні атаки, страхи, травматични досвід, горювання. Приймає в приватному порядку за попереднім записом.
Психіатр, Психолог, Психотерапевт
Лікар Сорока Володимир Вікторович спеціалізується в області психології, психотерапевт. Надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями психічного характеру, нервової системи. Доктор займається лікуванням фобій, депресивних розладів, депресивно-маніакального синдрому, тривожності, нервозності, підвищеній дратівливості, деллірія. Спеціалізується на проведенні сеансу психотерапії.
Консультація від 2500
Психолог, Психотерапевт
Доктор Гнатюк Анна - психолог, психотерапевт. Досвід роботи 8 років. Працює з пацієнтами з важкими емоційними порушеннями. Надає грамотну підтримку в питаннях реабілітації після важких життєвих ситуацій і травм. Спеціалізується на кризової психології, займається лікуванням стресового розладу. Запобігає розвитку важких депресивних станів. Допомагає розібратися з емоційною напругою, розібрати стресову ситуацію і подолати страх. Приймає в приватному порядку.
Консультація 1200/1600 грн.
Психолог, психотерапевт
Я – Марія Хвиля, дипломований психолог, маю ступінь магістра за спеціальністю 'Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії', займаюсь приватною практикою вже пʼятий рік. Регулярно проходжу психоаналітичну супервізію та продовжую навчатись. Поза професійною діяльністю я живу та радію життю в рідному Києві, виховую сина Петра, зараз йому 14, і ще у нас є маленька чорна собачка Гєрда. Я люблю танцювати, вставати на сході сонця та створювати красу, особливо красиві внутрішні стани.
Консультація 2000 грн.