Лікарі психотерапевти в Києві (метро Кловська)
Знайдено 2 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Спеціаліст сподобався! Задавала правильні питання, спілкування ненав'язливе. В кабінеті дуже комфортабельно, що навіть забуваєш що ти на прийомі у лікаря. Ми детально обговорили питання які мене турбували, та вже почали опрацьовувати їх. Прийду повторно.
05.03.2017
Все дуже сподобалося! обов'язково буду до неї звертатися. Лікар стимулює до спілкування з пацієнтом, розмовляти з нею приємно та легко. Досить комфортна обстановка в кабінеті. За один сеанс допомогла розібратися в багатьох питаннях.
Психолог, Сексолог, Сімейний психолог
Доктор Вернигор Ольга Сергіївна спеціаліст другої категорії, надає послуги сімейного психолога, сексолога. Займається лікуванням депресії, тривожності, нервозності, різних фобій, безсоння. Працює з сімейними парами, дітьми, підлітками. Вирішує сексуальні проблеми, допомагає справлятися з втратами пам'яті, стресами, придушення, гноблення, невдоволенням собою, неконтролюючих емоціями, агресивністю, дратівливістю.
Психотерапевт
Пронич Александра Тарасовна
Психотерапевт. Транзактний аналіз, EMDR, Інтегративна психотерапія. Допомагаю людині подолати її страх, тривогу, агресію,сором, емоційну нестабільність, апатію, невпевненість, панічні атаки та фобії, самопошкодження, особисту кризу чи відчай. Знайти опори для життя.Працюю з міжособистісними проблемами у стосунках з партнерами, батьками чи соціумом. Допомагаю прожити втрати, розлучення чи навчитись відстоювати свої кордони. Працюю з такими травмами, як жорстоке, суворе виховання, приниження, насилля, трагічними подіями, аварії, як для учасників або свідків подій, які не дають жити сьогодні. Надає послуги: Онлайн консультація 1500 грн, Пакет 10+1(безкоштовно) - 15000 грн
Консультація 2000 грн.