Гедзюк Наталія Петрівна
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець
Лікар вищої категорії
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії, спеціалізується на мамології та ультразвукових діагностичних дослідженнях. Також проводить огляд за допомогою лапароскопа і кольпоскопа. Займається лікуванням ендокринних і онкологічних хвороб. Веде амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностує наявність вагітності, спостерігає пацієнток в період після пологів. Проводить комплексну діагностику стану організму жінки при фертильності. Виконує хірургічні операції з видалення новоутворень, застосовує радіохвильової терапію.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
09 жовтня '17р.
Очень хороший врач!!!!Врач с большой буква! Очень мало сейчас таких врачей ,как она к сожалению.Хочу поблагодарить Наталью Петровну за внимательное отношение к своим пациентам.Наталья Петровна это настоящий профессионал своего дела и очень ответственный человек. Рекомендую только с самой лучшей стороны.Как в наше время иногда требуется много месяцев и лет что бы найти такого хорошего врача....!!!!
Лариса
23 травня '17р.
Доктор очень понравилась. Она корректна, внимательна и профессиональна.Буду ходить к ней. Рекомендую!
Лариса
07 лютого '17р.
Хочу поблагодарить Наталью Петровну за ответственное отношение к своим профессиональным обязанностям и неоценимую помощь, которую мне оказал врач. Теперь я прохожу плановые осмотры только у гинеколога Гедзюк Н.П. Характеризую доктора только с положительной стороны. Рекомендую. Обращайтесь.
21 грудня '16р.
Очень грамотная доктор. Сразу видно, что она понимает, что делает. На приеме была очень внимательна, лишних лекарств не назначала, обосновала каждое свое назначение. Я довольна выбором врача. Рекомендую.
13 жовтня '16р.
Прошли с Натальей Петровной уже и огонь и воду) Помню, как ходила к ней на проф осмотры, как вела беременность, так что теперь, со второй - только к ней)
Нина
01 жовтня '16р.
Обратилась к доктору первый раз, довольна осмотром. Рекомендую.
- 1994 р. — Тернопільський медичний інститут;
- 1997 р. — інтернатура по акушерству і гінекології, Вінницький медичний інститут;
- 2012 р. — спеціалізація по УЗ-диагностике, Львівський медичний університет.
Курси підвищення кваліфікації
Курси підвищення кваліфікації
- 2008 р. — тематичне удосконалення "Ендокринологія в акушерстві і гінекології";
- 2009 р. — тематичне удосконалення "Основи гістероскопії і лапароскопії в акушерстві і гінекології";
- 2013 р.- тематичне удосконалення "Невідкладна допомога і інтенсивна терапія в акушерстві і гінекології";
- 2015 р. — тематичне удосконалення "Сучасні методи гемостаза в акушерстві і гінекології";
- 2015 р. — тематичне удосконалення "Інтенсивна терапія невідкладних станів в акушерстві і гінекології";
- 2016 р. — тематичне удосконалення "Основи ультразвукового скринінгу в гінекології";
- 2016 р. — французько-українська освітня програма для фахівців в області охорони здоров'я.(Париж)
Участь в асоціаціях
- Асоціація гінекологів України.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная