Сторінка 3. Кардіотокографія (КТГ) в Києві в суботу

Знайдено 63 клініки

Сб Нед Цілодобово
Андрій
Чудова лікарня , все сподобалось.
Наблюдаюсь у врача-гинеколога Берая Дженетти. Долгое время в Киеве не могла найти хорошего врача, в этой клинике наконец-то нашла. Смогли остановить мою болезнь. Так же в этой клинике мне делали лапароскопию. И я наблюдалась у хирурга Иванник Максим. Операции проведённые в этой клинике прошли успешно. Коллектив внимательный! Клинику рекомендую
Вита
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
Лия
Все шикарно. Істина пізнається в порівнянні. Лікаря порекомендувала подруга. Мені дуже сподобалося, лікар не прагне здерти з пацієнта якомога більше грошей. Відправляючи його на ті чи інші процедури. Все кваліфіковано та ефективно!
Лев
Була сьогодні на прийомі у цього лікаря. Хоча огляд був з профілактичною метою, фахівець, поставився до нього дуже уважно та з усією відповідальністю. Відчувається глибина знань і високий професіоналізм. Такими хотілося б бачити всіх наших лікарів.
Багира
Все дуже сподобалося, залишилася задоволена! Лікар дуже хороший фахівець, одразу зміг допомогти. Прийом був вчасний, не довелося чекати. Огляд детальний, та прискіпливий! Одним словом-чудовий спеціаліст! Звертайтесь, не пошкодуєте!
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки28 4 м.Харківська41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • КТГ (запис серцебиття плоду) 700
  • Кардіотокографія багатоплідна вагітність (КТГ) без консультації лікаря 740
  • Кардіотокографія (КТГ) без консультації лікаря 590
Київ вул. Володимирська, 81-а
м.Площа Українських героїв10 5
Центр гінекології та урології "ОМЕГА-КИЇВ" спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • Кардіотокограма (КТГ) плода , з заключенням лікаря 500
Акції
Київ вул. Олени Пчілки, 3а
м.Харківська35 9 м.Позняки31 6 м.Вирліца48 13
MD Clinic - медичний центр широкого профілю "Медична династія" займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
  • Кардіотокографія плоду 750
  • Кардіотокографія багатоплідної вагітності 850
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Дорогожичі24 6 м.Лук'янівська19 8
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
  • Біофізичний профіль плода 2 показника+кардіотокографія плода 440
  • Біофізичний профіль плода 5 показників+кардіотокографія плода 500
  • Кардіотокографія плода 600
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейська м.Шулявська
Медичний центр "Владімед-Ритм" пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Кардіотокографія 250
Київ вул. Нижній Вал, 49 А , Поділ
м.Контрактова площа6 4 м.Поштова площа19 6 м.Лук'янівська34 15
Багатопрофільний медичний центр "Інто-Сана" на Подолі входить до мережі медзакладів України, займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей і дорослих з багатьох напрямків. Серед персоналу центру лікарі вищої та першої категорії кваліфікації.
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
м.Осокорки 15 3 м.Позняки 27 7
Київ пр. Героїв Небесної Сотні, 16/8 (ЖК "Затишний квартал") , Софиївска Борщагівка
м.Іподром19 м.Теремки20 м.Житомирська19
Dr. Baby — це спеціалізований медичний центр для дітей від народження до повноліття. Основний напрямок діяльності комплексу — плановий огляд дитини, діагностика та призначення відповідної терапії, в залежності від стану пацієнта. Висококваліфікований персонал допоможе вашим дітям вирости здоровими і щасливими.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки11 5 м.Сирець35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ вул. Новокостянтинівська, 15/15
м.Почайна23 9 м.Тараса Шевченко23 9 м.Дорогожичі41 7
Клініка гінекології та репродуктивної медицини "Здоров'я родини" почала свою роботу в 2008 році. Всі процедури в медичному закладі проводяться відповідно до стандартів всесвітньої організації охорони здоров'я. У 2014 році центру була присвоєна I акредитаційна категор
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Кардіотокографія (КТГ) 400