Сторінка 8. Функціональна діагностика в Києві в неділю

Знайдено 163 клініки

Вадим
Все сподобалось. Залишився задоволений.
Вадим
Гарний центр, чуйні працівники. Особлива подяка лікарю лору Саргошу Євгену Геннадійовичу.
Яна
Все специалисты просто супер
Здравствуйте! Посещала этот медицинский центр 23.11.21. Была на УЗИ щитовидки. Врач Скопинцев Дмитрий Владимирович. Тщательно сделал УЗИ. Очень подробно всё описал. Ответил на все мои вопросы. Дал рекомендации. Я довольна, что попала к тому специалисту! Рекомендую проходить УЗИ в этом мед. центре!!!)
Микулич Татьяна
Хочу выразить огромною благодарность всему коллективу клиники Визиобуд! Это была четвертая клиника, прежде чем я сделала выбор.После консультации у офтальмолога-хирурга Мельника В.А. я поняла, что могу доверить свои глаза только этому врачу. Сейчас я вижу хорошо без очков.И это благодаря большому профессионализму Владимира Алексеевича. Всем людям, которым необходима операция по замене хрусталика очень рекомендую клинику"Визиобуд" и этого хирурга, у которого, не боюсь сказать, божий дар. Да, цены здесь не дешевые, но обслуживание поставлено на высшем уровне! Все врачи, медсёстры, девочки на рецепшине очень приветливые и доброжелательные! Не могу не поблагодарить лечащего врача, которая является и зам.главного врача, Иващик Елену Григорьевну за терпение и внимание ко мне даже во время карантина. Да, клиника работает онлайн и предоставляет консультации своим пациентам. Огромное спасибо всем, кто помогает людям увидеть этот мир в новых красках.
Ирина Сергеевна
Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу клиники Визиобуд и офтальмологу-хирургу Мельнику В.А. за проведенную операцию по удалению катаракты! Очень довольна результатом,вижу 100%.Желаю вам успехов в работе,довольных пациентов! Вы лучшие!)
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальна43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям.
  • Вимірювання внутрішньоочного тиску за iCare 500
  • Тонометрія 300
6,0
Київ вул. М. Закревського, 47, 2 поверх
р.Деснянський
Багатопрофільний медичний центр "Закревського 47" надає широкий перелік медичних послуг в різних областях медицини.
  • Холтерівське моніторування ЕКГ+АТ з описом (1 доба) 1 600
  • Холтерівське моніторування АТ з описом (1 доба) 900
6,0
Київ вул. Левка Лук’яненка 21, корп.14
р.Оболонський
Еншуріа Медікал — це місце, де сімейна медицина виходить на новий рівень. Тут вас зустрінуть досвідчені лікарі, сучасне обладнання та щире прагнення допомогти. Ми піклуємося про кожного члена вашої родини — професійно, доступно і з турботою.
  • Добове моніторування АТ (одна доба) 930
  • Добове моніторування ЕКГ (одна доба) 1 500
  • ЕКГ 250
  • ЕКГ + розшифрування лікарем кардіологом 480
Київ Пр. Правди, 41-Е , Виноградар
м.Сирець48 18 м.Дорогожичі1 час 05 19 м.Оболонь1 час 11 15
Медичний центр "Євмакс" на Виноградарі надає послуги сімейної медицини, діагностики, педіатрії, гінекології, урології, кардіології, неврології тощо. Тут працюють досвідчені фахівці з персональним підходом до кожного пацієнта.
Київ, вул. Щербаківського, 52
м.Нивки 20 6 м.Сирець 28 9
Сеть клиник "Медиком"
5,3
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь25 4 м.Почайна32 11 м.Мінська33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі "Медіком", пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей,...
5,2
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Палац Україна 6 2 м.Печерська 16 6 м.Звіринецька 21 10
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лісова18 м.Оболонь17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
Вита Медикал
Київ вул. Зої Гайдай, 5
м.Мінська13 3 м.Героїв Дніпра17 2
Київський медичний центр "Віта Медікал" є багатопрофільним, в ньому ведуть прийом лікарі багатьох спеціальностей, серед яких доктори медичних наук, лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних категорій: електрокардіограма з розшифровкою; апаратне вимірювання пульсу і тиску; добове зняття електрокардіограми; фіброколоноскопії; ФГДС;...
Київ бул. І. Лепсе, 8, корпус 4, 2-й поверх. (вхід з вул. Н. Василенко)
м.Шулявська44 14 м.Берестейська26 10
Багатопрофільна клініка "Лікарські традиції" на бульварі І.Лепсе - це сучасне мед установи, що надають якісну медичну та діагностичну допомогу. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які пройшли навчання у провідних європейських клініках, з великим практичним досвідом.
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Університет11 8 м.Золоті ворота21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.