Сторінка 23. Діагностичні центри Києва (субота)

Roman Nesterenko
Я долго оттягивал поход к урологу, всегда думал о подобных проблемах, как о чемто постыдном. Оказалось не все так страшно, Цымбала Тарас Мирославович крайне деликатно относится к своим пациентам и находит нужные слова. Рекомендую обращаться только к нему
Сергей Бойко
Цымбал Тарас Мирославич, помог мне справиться с мочекаменной болезнью. Уверенно рекомендую это медицинское учреждение и этого специалиста.
Evgen Kylik
Лечился у Цымбал Т.М. Доктор он бесподобный, не делает глупых назначений, а только необходимое и действенное. Спасибо вашей клинике, за таких спецов!
Анастасия Сидорова
Была в центре у эндокринолога Федоровой. Тут же сделала УЗИ щитовидки (доктор Лобас просто СУПЕР!!!!) и сдала анализы. Быстро, и недорого! Рекомендую!
Anastasiia Mordiuk
Неодноразово читала чи чула відгуки про Федорову Л. М. Перевірила на власному прикладі і можу сказати, що це чудовий лікар. Все по часу, отримала вичерпні відповіді на свої питання. Тепер можу сміливо рекомендувати Людмилу Миколаївну.
Викуля Туманян
Не так давно так жестоко отравилась, а тут еще и карантин кругом. Елена Георгиевна меня быстро поставила на ноги, и я смогла вернуться на работу. Спасибо!
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Університет11 8 м.Золоті ворота21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лісова18 м.Оболонь17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
Іштар — це клініка сучасного зразка, що відкрила свої двері для пацієнтів будь-якого віку. На території медичного центру надають розширений спектр послуг, включаючи інструментальну діагностику. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, що дозволяє впроваджувати на практиці оновлені методики терапії.
  • Гастроскопія 1 150
  • Гастроскопія під наркозом (за узгодженням із лікарем) 2 300
  • Колоноскопія 2 700
  • Колоноскопія під наркозом (за узгодженням із лікарем) 4 000
  • Ректосигмоскопія 1 000
Київ вул. Зоологічна, 3, корпус "В"
м.Шулявська20 8
Медичний центр "Оберіг" є багатопрофільним, включає в себе багато відділень, що спеціалізуються на різних видах діагностики та лікування. Центр пройшов державну атестацію, за результатами якої йому було присвоєно вищу категорію.Медичний центр "Оберіг" є багатопрофільним, включає в себе багато відділень, що спеціалізуються на різних видах діагностики та...
Київ вул. Липська, 11
м.Арсенальна17 5 м.Хрещатик15 6
Перший київський недержавний "Міжнародний центр нейрохірургії" заснований в 2001 році. Біля його витоків стояли нейрохірурги Ігор Курілець (Україна) і Генрі Марш (Великобританія). Робота нейрохірургічного "Міжнародного центру" організована за прикладом клінік Західної Європи, що дозволяє забезпечити якісну діагностику та лікування пацієнтів в одній установі.
Your Baby
Київ вул. Харківське шосе, 11
м.Лівобережна9 м.Дарниця11
Приватний медичний центр "Ваша дитина" був організований в 2011 році і спеціалізується на наданні професійної допомоги пацієнтам дитячого віку, послуги: прийом досвідчених лікарів, спостереження за розвитком і станом дитини, імунопрофілактика захворювань (комерційна вакцинація), лабораторна діагностика, проведення алергічних проб.
4,4
Київ, вул. Бориса Гмирі, 9 В
м.Позняки 9 6 м.Осокорки 17 5
Київ вул. Платона Майбороди, 8 Д , Лукьянівка
м.Лук'янівська19 9 м.Дорогожичі24 8 м.Тараса Шевченко43 14
Сучасна медична лабораторія "Діомед.Т" пропонує пацієнтам більше 500 видів лабораторних послуг - від загальноклінічних аналізів до комплексних досліджень.
3,0
Київ, вул. Архітектора Вербицького, 5 (Центральна районна поліклініка)
м.Харківська 16 11 м.Позняки 33 19
Київ вул. Новокостянтинівська, 15/15
м.Почайна23 9 м.Тараса Шевченко23 9 м.Дорогожичі41 7
Клініка гінекології та репродуктивної медицини "Здоров'я родини" почала свою роботу в 2008 році. Всі процедури в медичному закладі проводяться відповідно до стандартів всесвітньої організації охорони здоров'я. У 2014 році центру була присвоєна I акредитаційна категор
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...
Київ вул. Сімферопольська, 8
м.Харківська42 6
Лікувально-діагностичний центр "МІБС" спеціалізується на проведенні УЗД т МРТ-діагностики різноманітних захворювань. Центр обладнаний високоточною медичною технікою (томографи SIEMENS). Діє гнучка система знижок та пільги для деяких категорій населення (ветерани, ліквідатори аварії на ЧАЕС тощо).