Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Український тиждень імунізації – квітень 2017

10-03-2017
Ініціатор проведення Українського тижня імунізації – ГО «Батьки за вакцинацію». Головна мета ініціативи «Український тиждень імунізації» - інформувати населення про вакцинацію як найбільш ефективний інструмент захисту від інфекційних хвороб та важливу умову збереження національної безпеки країни.

24-30 квітня 2017 року в Україні буде проводитися "Український тиждень імунізації". Цей захід має стати щорічним та відбуватиметься одночасно з Всесвітнім та Європейським тижнями імунізації. У рамках заходу заплановано:

  • Проведення відкритих онлайн та офлайн зустрічей з батьками по всій Україні

  • Просвітньо-інормаційні заходи за участі експерті у галузи медицини та представників влади
  • 2-ге видання довідника "Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію". Вже доступна електронна версія

Підтримайте ініціативу у соц. мережах – використовуйте хєштеги:

#immunizeEurope #immunizeUkraine #VaccinesWork

Громадська організація “Батьки за вакцинацію”

Громадська організація «Батьки за вакцинацію» об’єднує свідомих батьків, які відповідально ставляться до здоров’я дітей та розуміють значення вакцинації у формуванні імунітету кожної людини. Головною метою Організації є попередження інфекційних хвороб через забезпечення загальної доступності імунізації.

Ініціатор проведення Українського тижня імунізації – ГО «Батьки за вакцинацію. Головна мета ініціативи «Український тиждень імунізації» - інформувати населення про вакцинацію як найбільш ефективний інструмент захисту від інфекційних хвороб та важливу умову збереження національної безпеки країни.

Довідка:

Вакцинація вважається одним з найбільших досягнень медицини, яке щорічно дає можливість попередити 3 мільйони смертей і 750 тис. випадків дитячої інвалідізації. На даний час за допомогою вакцин людство здатне попередити 30 інфекційних захворювань. Імунізація визнана одним з найефективніших заходів запобігання захворюванням.

На жаль, рівень вакцинації дітей в України за даними 2016 року далекий від рекомендованого ВООЗ 95%. Зокрема, станом на кінець грудня 2016 року, охоплення щепленнями дітей у віці до 1 року складає*:

  • БЦЖ – 72,3%
  • Проти поліомієліту – 60,8%
  • Проти кашлюку, дифтерії та правця – 21,0%
  • Проти кору, паротиту та краснухи – 45,5%
  • Проти гепатиту В – 28,8%
  • Проти Хіб-інфекції – 51,6%

*За даними електронно-статистичної форми «Укрвак». Інформація надана МОЗ України у відповідь на запит ГО “Батьки за вакцинацію”

Короткий звіт діяльності ГО “Батьки за вакцинацію” за 2016-2017 рік:

  • Організовано та проведено більше 30 зустрічей для батьків з лікарями по всій країні за участю більше 1000 осіб;
  • Організація бере участь в експертних зустрічах та у конференціях, семінарах для дитячих лікарів та тематичних вуличних акціях.

За ініціативи організації створені та видані:

  • Буклети з Календарем профілактичних щеплень
  • Довідник «Відповіді на складні запитання батьків про вакцинацію» (наклад 5 тис. прим.)
  • Казка-розмальовка для дітей про щеплення «Чарівна парасолька» (наклад 5 тис. прим.)
  • Інформаційно-роз’яснювальні матеріали розповсюджуються членами та волонтерами організації під час зустрічей з батьками, особистого спілкування та через лікарів.

Партнерство з однодумцями:

  • Головний партнер організації з початку її створення – Ротарі в Україні;
  • Налагоджена співпраця та партнерські відносини з близько 300 лікарями з усієї України, Українською Академією педіатрії, державними та приватними кліниками, мережами аптек;
  • Представників організації включено до робочої групи МОЗ з підготовки загальнодержавної програми імунізації на наступні 3-5 років;
  • Інформацію про організацію розміщено на обкладинці обмінної карти вагітної жінки, що видається проектом «Зростай малюк» (наклад 350 тис. прим.).

Корисні посилання

https://www.facebook.com/immunizeUkraine/ - офіційна група “Українського тижня імунізації”

https://bzv.org.ua - офіційний сайт ГО “Батьки за вакцинацію”

[email protected] - електронна скринька ГО “Батьки за вакцинацію”

https://www.facebook.com/bzvorgua/ - офіційна група ГО “Батьки за вакцинацію”

За детальною інформацією про "Український тиждень імунізації" та інші заплановані заходи звертайтеся до менеджера Лідії Козир:

+38 (044) 490-90-88;

+38 (073) 102-05-44

[email protected]

Киев бул. Вацлава Гавела, 4 м.Берестейская22 9 м.Шулявская30 8
8,1
Многопрофильная клиника "Гиппократ" основана в 1999 году. Это частное учреждение, ставшее со временем торговой маркой, одним из первых было аккредитовано украинским Министерством здравоохранения.
Записаться на прием
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Вс: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медицинское учреждение, специализирующееся на предоставлении полного спектра услуг в области гинекологии, маммологии, урологии, проктологии, ортопедии и пластической хирургии.
Записаться на прием
Пн — Пт: 08:30-20:30 Сб: 08:30-20:30 Вс: 08:30-20:30
Oxford Medical Ilaya — это современный медицинский центр с крупным отделением репродуктивной медицины, а также поликлиникой для взрослых и дневным стационаром. Здесь установлено новое диагностическое и лечебное оборудование экспертного класса.
Записаться на прием
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Центр «Медпомощь» специализируется на лечении и уходе за больными, оказании услуг лежачим и тяжелобольным пациентам. Выполнение самых сложных медицинских манипуляций и забор материала для анализов, современные исследования как в условиях клиники, так и на дому у пациента — ежедневная работа штата лицензированных врачей и медсестер.
Записаться на прием
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Вс: 00:00-24:00