Комплекс: ПТГ, кальцій іонізований (сироватка), вітамін D заг.,1-3 р.д. | 950 грн |
160₴ - 11000₴
ADONISНаблюдалась у Оксаны Николаевны во время беременности, теперь к ней только обращаюсь. Приятная, внимательная. Я очень довольна что попала к ней. Остались только положительные отзывы.
150₴ - 4800₴
300₴ - 1400₴
Био Плюс225₴ - 1690₴
Сеть Агапит
Відповідь клініки:
Шановна пані Діано. Щодо вашого відгуку було проведено службове розслідування, в результаті якого з’ясовано, наступне: 1. Виклик був проплачений та запланований вами для мами Большак Тетяни Вікторівни, хоча вона про це геть не знала. 2. У її медичній картці був указаний лише ваш номер телефону, на який дзвонили неодноразово і в день виклику, і після обробки скарги. Але ніхто не відповідав. 3. Оскільки виклик був запланований та проплачений, то ми мали його здійснити. Правових порушень з боку ADONIS по цим пунктам виявлено не було. 4. Щодо невиконання нашими лікарями санітарних норм, інформація не підтвердилася, хоча профілактична бесіда з цього приводу з лікарями була проведена. 5. З вами намагались зв’язатись протягом кількох днів, щоб повідомити висновок щодо результатів розслідування, але за вказаним номером ніхто не відповідав. Будьте здорові.