Ильба Александра Александровна

Семейный врач
Вызов на дом
Детский
Лечу человека, а не болезнь. При приеме учитываю физиологические и психологические особенности разных возрастов.

или звоните по телефонам:

Врач работает в клинике:

Киев просп. Владимира Ивасюка, 20а м.Оболонь м.Минская

Олександра
13 февраля '26г.
Кожен прийом немов візит до родини. Завжди тепла й приємна атмосфера, професійний лагідний огляд дітей, дієві поради. Зазвичай відвідування лікарні для дітей стрес, але з Олександрою Олександрівною такого не буває. Діти задовільні, відповідно, мам теж)) Дякуємо.
Аліна Вірстюк
12 февраля '26г.
Відгук Дуже задоволена прийомами в сімейної лікарки Олександри Ільби. Завжди ввічливий прийом, з усмішкою, адекватне лікування, лікар не назначає нічого зайвого, уважно випитує всі деталі, щоб мати ясну картину. Якщо потрібно здати якісь додаткові аналізи - дає направлення. Також проходила вакцинацію в пані Олександри, мене детально ознайомили з можливими побічними ефектами і провели вакцинацію максимально комфортно. Рекомендую.
Дарʼя
03 февраля '26г.
Щиро вдячна лікарю за професіоналізм, уважність і людяність. Завжди вислухає, детально пояснить, нічого не призначає «для галочки», а підбирає лікування індивідуально. Дуже цінно, що лікар на зв’язку, підтримує і справді переживає за стан пацієнта. З таким спеціалістом почуваєшся спокійно й у надійних руках. Рекомендую від щирого серця!
Маргарита
02 февраля '26г.
Чудовий лікар. Все дуже професійно без радянських порад
02 февраля '26г.
Олександра Олександрівна, класний спеціаліст!Це лікар, якому можна довірити найцінніше — своє здоров'я. Дуже задоволена результатом візиту та чіткими рекомендаціями. Однозначно рекомендую!
Костянтин
31 января '26г.
Пані Олександра майстер своєї справи. Приємна у спілкуванні, відповідальна до здоров'я як дорослих так і дітей. Рекомендую
Маргарита
31 января '26г.
Чудовий лікар. Професійно, без зайвиго, без радянських підходів. Уважна до деталей.
Дарʼя
30 января '26г.
Все супер чітко і професійно! Рекомендую.
Шульженко Богдан Ігорович
22 января '26г.
Неймовірний фахівець, чудово володіє медичною інформацією, не зупиняється на досягнутому, в постійному розвитку професійних навичок, знань та вмінь. Дотримується субординації, активно контактує з пацієнтами, вміє знайти підхід до дітей будь якого віку і статі. Гарно володіє українською мовою, позитивна, доглянута, ввічлива. Однозначно рекомендую. 5+
Юлія
22 января '26г.
Лікар просто прекрасна! Дуже уважна до всіх деталей! Моя дитина її обожнює! Таких лікарів я раніше не зустріла. Всім рекомендую!
Оцените врача по 10-и бальной шкале

• 2012-2016 гг. - Киевский городской медицинский колледж, сестра медицинская
  • 2017-2022 гг. - НМУ им. О.А. Богомольца, лечебное дело
  • 2022-2024 гг. - НМУ им. О.А. Богомольца, специализация «Общая практика – семейная медицина»

Курсы повышения квалификации

• 2025 г. - Электронный медицинский курс: "PRO амбулаторное ведение новорожденного ребенка"

Участие в ассоциациях

• Член Академии семейной медицины Украины
  • Член Украинской академии педиатрических специальностей

Семейный врач предоставляет услуги

• Консультирование детей с рождения и взрослых;
  • Составление графиков иммунизации, включая рекомендованные вакцины;
  • Оформление группы инвалидности;
  • Работа с тревожно-депрессивными расстройствами, скрининг ментального здоровья, первичные назначения антидепрессантов;
  • Опыт работы с военными и ветеранами, создание индивидуального маршрута пациента в соответствии с имеющимися травмами и заболеваниями.

Семейный врач занимается лечением заболеваний

• Аллергии
  • ОРВИ