Ільба Олександра Олександрівна

Сімейний лікар
Викликати додому
Лікую людину, а не хворобу. Під час прийому враховую фізіологічні та психологічні особливості різних вікових груп.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ просп. Володимира Івасюка, 20а м.Оболоньм.Мінська

Олександра
13 лютого '26р.
Кожен прийом немов візит до родини. Завжди тепла й приємна атмосфера, професійний лагідний огляд дітей, дієві поради. Зазвичай відвідування лікарні для дітей стрес, але з Олександрою Олександрівною такого не буває. Діти задовільні, відповідно, мам теж)) Дякуємо.
Аліна Вірстюк
12 лютого '26р.
Відгук Дуже задоволена прийомами в сімейної лікарки Олександри Ільби. Завжди ввічливий прийом, з усмішкою, адекватне лікування, лікар не назначає нічого зайвого, уважно випитує всі деталі, щоб мати ясну картину. Якщо потрібно здати якісь додаткові аналізи - дає направлення. Також проходила вакцинацію в пані Олександри, мене детально ознайомили з можливими побічними ефектами і провели вакцинацію максимально комфортно. Рекомендую.
Дарʼя
03 лютого '26р.
Щиро вдячна лікарю за професіоналізм, уважність і людяність. Завжди вислухає, детально пояснить, нічого не призначає «для галочки», а підбирає лікування індивідуально. Дуже цінно, що лікар на зв’язку, підтримує і справді переживає за стан пацієнта. З таким спеціалістом почуваєшся спокійно й у надійних руках. Рекомендую від щирого серця!
Маргарита
02 лютого '26р.
Чудовий лікар. Все дуже професійно без радянських порад
02 лютого '26р.
Олександра Олександрівна, класний спеціаліст!Це лікар, якому можна довірити найцінніше — своє здоров'я. Дуже задоволена результатом візиту та чіткими рекомендаціями. Однозначно рекомендую!
Костянтин
31 січня '26р.
Пані Олександра майстер своєї справи. Приємна у спілкуванні, відповідальна до здоров'я як дорослих так і дітей. Рекомендую
Маргарита
31 січня '26р.
Чудовий лікар. Професійно, без зайвиго, без радянських підходів. Уважна до деталей.
Дарʼя
30 січня '26р.
Все супер чітко і професійно! Рекомендую.
Шульженко Богдан Ігорович
22 січня '26р.
Неймовірний фахівець, чудово володіє медичною інформацією, не зупиняється на досягнутому, в постійному розвитку професійних навичок, знань та вмінь. Дотримується субординації, активно контактує з пацієнтами, вміє знайти підхід до дітей будь якого віку і статі. Гарно володіє українською мовою, позитивна, доглянута, ввічлива. Однозначно рекомендую. 5+
Юлія
22 січня '26р.
Лікар просто прекрасна! Дуже уважна до всіх деталей! Моя дитина її обожнює! Таких лікарів я раніше не зустріла. Всім рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2012-2016 рр. - Київський міський медичний коледж, сестра медична
  • 2017-2022 рр. - НМУ ім. О.О. Богомольця, лікувальна справа
  • 2022-2024 рр. - НМУ ім. О.О. Богомольця, спеціалізація «Загальна практика – сімейна медицина»

Курси підвищення кваліфікації

• 2025 р. - Електронний медичний курс: “PRO амбулаторне ведення новонародженої дитини”

Участь в асоціаціях

• Член Академії сімейної медицини України
  • Член Української академії педіатричних спеціальностей

Сімейний лікар надає послуги

• Консультування дітей з народження та дорослих;
  • Складання графіків імунізації, включаючи рекомендовані вакцини;
  • Оформлення групи інвалідності;
  • Робота з тривожно-депресивними розладами, скринінг ментального здоров’я, первинні призначення антидепресантів;
  • Досвід роботи з військовими та ветеранами, створення індивідуального маршруту пацієнта, відповідно до наявних травм та захворювань.

Сімейний лікар займається лікуванням захворювань

• Алергії
  • ГРВІ