Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Лабіопластика в Sensavi

Киев пр-т Голосіївський, 30 Б
9,2
Записатися на прийом
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Киев вул. Срібнокільська, 1
9,2
Записаться на прием
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Киев вул. Єлизавети Чавдар, 13
9,2
Записаться на прием
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Лабіопластика в Sensavi

Для кожної жінки її зовнішній вигляд — одна з основ високої самооцінки, впевненості в собі і стабільного психоемоційного стану. Якщо природні дані дещо відрізняються від "ідеальних" параметрів, жінка шукає варіанти їх корекції. Позбавити естетичних проблем допоможе естетична гінекологія. Якщо мова йде про незадоволення жінки формою або розміром малих статевих губ, лікар може запропонувати проведення лабіопластики.

Попит на це хірургічне втручання з кожним роком збільшується, що обумовлено великим впливом сучасних стандартів краси на представниць жіночої статі. За останні десятиліття жінки значно частіше стали відвідувати фітнес-центри, суворіше стежити за харчуванням і регулярно звертаються за послугами косметолога.

Крім збільшених вимог до зовнішнього вигляду, стиль одягу також впливає на побажання жінок. Так, носіння білизни, джинсів, що сильно облягають, може доставляти дискомфорт при наявності великого розміру статевих губ. Лабіопластика — хірургічне втручання зі зміни форми, розміру статевих губ, а також усунення естетичних вад в інтимній зоні. На сьогодні естетична гінекологія стала доступнішою, і найчастіше пацієнтами стають жінки.

SENSAVI надає послуги з проведення різних видів естетичних операцій, в тому числі, по корекції форми, розмірів малих статевих губ. Лікар перед хірургічним втручанням призначає аналізи і інструментальну діагностику, після чого вибирає метод і обсяг операції.

Крім лабіопластики в клініці проводиться блефаропластика, отопластика, збільшення грудей, ліпосакція, підтяжка обличчя, брів і інші види операцій. Записатися на прийом до гінеколога можна через портал Likarni.com. За останні десятиліття було розроблено чимало методів лабіопластики, що дозволяє проводити операції без больових відчуттів, скоротити тривалість реабілітації і знизити ризик післяопераційних ускладнень.

Показання

Лабіопластика дозволяє надати геніталіям більш привабливий зовнішній вигляд і наблизити їх до того ідеалу, якого хоче пацієнтка. Хірургічне втручання проводиться за наступними показаннями:

  • індивідуальне бажання жінки змінити форму, розмір малих статевих губ через фізичний, психологічний дискомфорт;
  • значне подовження статевих губ;
  • вікові зміни, а саме зниження еластичності тканин, їх розтягнення;
  • асиметрія;
  • деформація губ після пологів;
  • травматична зміна форми.

Протипоказання

Причиною відмови в проведенні хірургічного втручання, а також приводом для перенесення дати операції може стати:

  • онкологічна патологія;
  • захворювання, які передаються при інтимній близькості;
  • запальний процес в області геніталій;
  • коагулопатії, тобто порушення роботи системи згортання крові, які проявляються кровотечами;
  • хронічні хвороби в стадії загострення;
  • вагітність;
  • декомпенсована ниркова, серцево-судинна, печінкова, дихальна недостатність;
  • лактаційний період.

Підготовчий етап

Перед хірургічним втручанням лікар проводить візуальний огляд, уточнює побажання пацієнтки, після чого призначає обстеження для зниження ризику ускладнень в післяопераційному періоді. Це може бути:

  • загальноклінічний, біохімічний аналіз крові;
  • коагулограма;
  • електрокардіографія;
  • аналіз на резус-фактор, групу крові;
  • ультразвукове дослідження репродуктивних органів;
  • аналіз для виявлення інфекцій, які передаються при інтимній близькості;
  • мазок на флору;
  • консультація вузькопрофільних фахівців.

Напередодні операції за 8 годин пацієнтці забороняється прийом рідини, їжі. За погодженням з лікарем може бути скасований прийом медикаментів, які збільшуються схильність до кровотечі. У більшості випадків хірургічне втручання проводиться під місцевим знеболенням.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Особливості реабілітації

Операційна рана після закінчення втручання закривається стерильною серветкою. Пацієнтці показаний постільний режим 3-4 години, після чого їй дозволяється ходити. У перші 4 дні забороняється купання, потім дозволяється душ. Протягом 7-10 днів рекомендується уникати важкого фізичного навантаження, більше відпочивати. Особливо важлива особиста гігієна після кожного відвідування туалету, а також обробка рани антисептичним розчином.

За потреби лікар може призначити змазування рани кремом, який прискорює загоєння, запобігає запаленню. Шви знімаються через 2 тижні (в тому випадку, якщо був використаний матеріал, що не розсмоктується). Нижня білизна має бути з натуральної тканини. Протягом 2 місяців забороняється лазня, басейн, спорт. Інтимна близькість дозволяється через 1-1,5 місяці.

Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка) м. Академмістечко м.Сирець м. Берестейська
6,7
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
Затишна сучасна стоматологія у серці Львова - Astra Dent на проспекті Шевченка, 7
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00 Нд: 09:00-20:00
Дитяча поліклініка Веселка на пр. Чорновола — лікувально-діагностичний комплекс, в умовах якого можна отримати консультативну допомогу, пройти повне обстеження, а також лікування гострих, хронічних хвороб. Крім того, фахівці поліклініки займаються профілактикою захворювань, проводять огляди перед вакцинацією, складають індивідуальний план терапії для дітей.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Нд: 00:00-24:00
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
8,6
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Працюємо з передовими медичними технологіями та застосовуємо унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Записатися на прийом
8,1
Медичний центр «Лікар і я» - це клініка сімейної медицини. Співпрацює з НСЗУ (первинна-вторинна ланка медичної допомоги), можливо заключити декларації, на базі відділення знаходиться власна, сучасна лабораторія. У медичному центрі надаються консультації вузькопрофільних спеціалістів: лікарі загальної практики-сімейної медицини, терапії, наркології, психіатрії, гінекології, ендокринології, фізіотерапії, кардіології, народної і нетрадиційної медицини, функціональної діагностики, ультразвукової діагностики, неврології, клінічної лабораторної діагностики, проктології, хірургії, отоларингології, дерматовенерології, дерматології, алергології, пульмонології, гастроентерології, ревматології.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-18:00
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
7,6
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток. Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Нд: 09:00-15:00