Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Фунготерапия

Фунготерапия

Что такое фунготерапия

На сегодняшний день весьма распространенным является лечение народными средствами. Данные методы терапия имеют множество плюсов: положительные результатов, отсутствие побочных эффектов и противопоказаний, совмещение с основным курсом лечения и другие.

Наиболее распространенной в наши дни является фунготерапия, что означает - лечение грибами. Большинство ученых пришли к выводу, что грибы содержат больше целительных средств, чем травы или другие растения. Также многие антибиотики синтезируются из веществ грибов, однако только биологически активные препараты не имеют побочных эффектов, обладают высокой целебной силой и являются абсолютно безвредными.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Грибы - лучшее средство от раковых заболеваний

На протяжении многих лет ученые изучали строение и лечебные свойства грибов. На сегодняшний день они считаются наиболее эффективным народным средством для излечения раковых болезней. Следует учесть тот факт, что данное явление было неоднократно подтверждено различными медицинскими и научными опытами. Полисахариды имеют сильнейшие противоопухолевые свойства, они раздражают микрофаги, благодаря чему организм выделяет перфорин, который противодействует злокачественным раковым клеткам.

Каждый вид гриба содержит разные вещества, которые помогут при лечении различных болезней. Например, в грибах-дождевиках находится кальвациевая кислота, которая отлично справляется с подавлением грибков и бактерий. Грибы-навозники - веществом, которое растворяется лишь в спирте, поэтому их составляющие часто используют для лечения алкоголизма.

Преимущества фунготерапии

Как уже было сказано, фунготерапия - один из разделов народной медицины, поэтому использование этого метода является абсолютно безвредным для человека. Однако следует помнить о том, что перед применением фунготерапии, необходимо иметь информацию о том, какие вещества лечебные и в каких грибах они содержатся, т.к. всем нам известно о том, что употребление ядовитых растений может привести к летальному исходу.

Из этих веществ делают порошки и экстракты. В случае отсутствия у вас знаний в этой области, необходимо обратиться к специалисту в области фунготерапии, который грамотно пропишет курс терапии. Как уже было замечено, данные препараты не вызывают осложнений и не имеет противопоказаний, однако может быть индивидуальная непереносимость, которую можно исправить заменой одного лекарственного вещества на другое.

Помимо лечения рака фунготерапия выполняет еще 3 основных функций:

  • антитрадиционная: снижает влияния на организм излучения;
  • препятствует старению: повышает уровень эритроцидов в крови и активизируют их жизнедеятельность;
  • снижают развитие синдрома хронической усталости.

Помимо всего прочего, именно грибы повышают иммунитет человека, стабилизируют уровень липидов и сахара в крови.

Полисахариды можно назвать своеобразным бронежилетом организма, который защищает и оказывает положительное влияние на него.

Київ вул. Марічанская, 9 м. Васильківська13 3 м.Голосіївська13 4
7,4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-18:00 Нд: 09:00-15:00
MD Clinic - медичний центр широкого профілю «Медична династія» займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00
7,0
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Нд: 00:00-24:00
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
Клініка Viva (Віва) на м. Шулявська з великим досвідом роботи, яка надає медичне багатопрофільне обслуговування українським і іноземним громадянам. Клініка укомплектована сучасним обладнанням для виконання амбулаторних маніпуляцій і методів лікування різних захворювань.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
У клініці Viva (Віва) на Троєщині на Лаврухіна працюють кращі лікарі всіх спеціальностей. Здійснюються консультативні та діагностичні прийоми пацієнтів в усіх напрямках медицини: Діяльність клініки спрямована на лікування амбулаторних пацієнтів під прямим контролем лікарів. Сучасне оснащення клініки і широкопрофільні фахівці відкриваю величезні можливості приймати як дорослих, так і маленьких пацієнтів.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Нд: 08:00-21:00
Київ вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська) м.Чернігівська7 1 м.Лісова19 9 м.Дарниця21 3
8,1
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 07:30-20:00 Сб: 08:30-17:00 Нд: 09:00-14:00