Сторінка 2. Лікарі психотерапевти в Одесі (Приморський район)
Знайдено 22 лікаря
4 відгука
Катя Ю.
Дуже уважний лікар. Дуже добре розбирається в тій проблему, з якою я прийшла. Багато нового для себе дізналася. Після консультації почала зовсім по інщому дивитися на старі проблеми. Буду працювати з цим лікарем і надалі. Рекомендую!
Олексій
Це був мій перший візит до лікаря. Лікар мені сподобався. Дуже уважний, ввічливий. Досить приділив мені часу, вислухав, підказав, як треба виходити з конфліктних ситуацій, дав потрібні рекомендації. На даному етапі я залишилася задоволена.
Аида
Обращалась к Наталье Юрьевна за комплексной помощью. Все очень понравилось. После ее консультаций стало гораздо легче, мне кажется я начала возвращаться к жизни. Спасибо за ваши советы!
Павлова Наталья Юрьевна - мой личный психолог. Это не просто специалист, который выполняет свою работу, она действительно человек! Проникается каждой ситуацией, помогает разобраться даже с самыми неприятными моментами. Спасибо вам за душевность!
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст Павлова Наталія Юріївна — психолог, психотерапевт. Надає комплексну психологічну підтримку. Основний напрямок діяльності фахівця — лікування панічних атак, депресивних станів і робота з сімейними парами. Лікар допомагає розібратися у власному житті, відновити сімейні стосунки, налагодити бізнес.
Консультація 1600/2400 грн.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст надає психологічну допомогу пацієнтам. Приймає пацієнтів з панічними атаками, тривожністю, фобіями, безсонням та низькою самооцінкою. Працює з депресіями, особистісними кризами, сексуальними проблемами та пограничним розладом особистості. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
Київ
вул. Еспланадна, 28 (2-пов., оф.7, метро Палац Спорту)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв65м.Хрещатик1913
Психотерапевт, мед. психолог
Матчина Алена Анатольевна
Методи роботи: гештальт терапія, когнітивна терапія, майнфулнес, EMDR, біосугестія, арт терапія, сімейна терапія. Діти: від 15 років.
Психотерапевт
Абросимов Виталий Валерьевич
Психолог, підлітковий психолог, фізіогноміст, кінезіопсихолог
Каруна (Набока) Екатерина Сергеевна
Досвід роботи: Психологічна практика з 2015 року, Психолог індивідуальної та групової роботи
Консультація від 2000
Неврологія
Жилинская Анна Вадимовна
Ганна Вадимівна - невролог, лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Основні напрями професійної діяльності: діагностика та лікування пароксизмальних розладів свідомості; епілепсії; головного болю; судинних захворювань нервової системи; панічних та тривожних розладів, лікування посттравматичних захворювань головного мозку, когнітивних порушень
Гастроентеролог, дієтолог, психотерапевт, нутриціолог
Головина Светлана Викторовна
Психолог, Гешталь-терапевт
Северин Светлана Николаевна
Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку.
Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби.
В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди.
На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини.
Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гончаренко Юлия Дмитриевна