Сторінка 2. Лікарі кардіологи в Києві (метро Університет)

Мария
Хочется всем рассказать о замечательном докторе Филоновой Ирине Викторовне, которая помогла мне справиться с гипертонической болезнью, которая мучала меня много лет. Спасибо за вашу отзывчивость и профессионализм.
Кардіолог
Лікар проводить діагностику і лікування серцево-судинних захворювань. Протягом 30 років успішно лікує гіпертонічну хворобу, міокардит, перикардит, серцеву недостатність і аритмії. Виконує ехокардіографію. В роботі використовує як традиційні, так і сучасні методики лікування.
Терапевт, ендокринолог
Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Сімейний лікар, гастроентеролог, кардіолог
Лікар проводить спостереження всіх членів сім'ї, складає індивідуальний план профілактичного обстеження та розробку методів профілактики захворювань.