Сторінка 3. Лікарі терапевти в Києві (Подільський район)

Т
Я лікар-терапевт із сучасними методами діагностики та лікування захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар
Київ вул. Межева, 23 Б м.Оболонь1 час 7 мин16м.Мінська1 час 13 мин15м.Сирець1 час 4 мин16
Інфекціоніст
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Терапевт, дієтолог
Консультація 998 -терапевт, 1872 дієтолог
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Терапевт, ендокринолог
Лікар-ендокринолог, терапевт. Активно займаюсь профілактикою та лікуванням хвороб внутрішніх органів, постійно слідкую за оновленими рекомендаціями профільних асоціацій, цікавлюсь новітніми підходами у лікування хвороб терапевтичного спектру та ендокринологічних захворювань. Для кожного пацієнта має бути індивідуальний підхід та персональний план – це мій девіз!
Консультація від 600
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить огляд, підбір схем лікування, ведення пацієнтів з питань кардіології, гастроентерології, захворювань дихальних шляхів, огляд перед вакцинацією; інтерпретацію результатів лабораторних аналізів. Юлія Олександрівна також проводить зняття електрокардіограм, їх розшифрування.