Сторінка 3. Лікарі терапевти в Києві (Подільський район)
3 відгука
Дарья
Для меня важно чтобы лечение было натуральным, безопасным детям. уже 5 лет я лечу всех членов семьи у Марины Ивановны. она - замечательный специалист, очень внимательный, тактичный и эффективный. К тому же приятный в общении человек))
10 квітня '17 г.
Арина
Медикаментозное лечение - не для меня, рада, что нашла такого замечательного гомеопата, который всегда найдет оптимальное решение проблемы!
16 серпня '16 г.
Олег
Чіткість, конкретність, рекомендації, уважність до пацієнта - в цілому позитивне враження!
11 червеня '16 г.
Гомеопат, терапевт
Лікар-терапевт, гомеопат, спеціалізується на безмедикаментозної терапії, займається лікуванням захворювань органів дихання, кардіологічних патологій, розладів роботи шлунково-кишкового тракту і нервової системи щадними методами, гомеопатичними препаратами. Веде консультативний прийом пацієнтів. Складається в Асоціації гомеопатів України.
Кардіолог, терапевт
Дробнич Мария Андреевна
Практикуючий лікар-кардіолог з досвідом роботи в кардіохірургічному стаціонарі відділення ішемічної хвороби серця, набутих вад серця та патології аорти.
Амбулаторне введення хворих в поліклініці.
Кардіолог, терапевт
Дидык Юлия Евгеньевна
Дорохова Татьяна Анатольевна
Консультація від 600
Савченко Наталья Александровна
Я лікар-терапевт із сучасними методами діагностики та лікування захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар
Яременко Ольга Владимировна
Терапевт, УЗД-фахівець
Барткив Татьяна Евгеньевна
Тетяна Євгенівна – лікар терапевт. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування загальних захворювань, гострих респіраторних вірусних захворювань, призначення додаткових обстежень та їх інтерпретацію (при необхідності – направлення до профільних спеціалістів).
Лікар екстреної медицини
Олех Анастасия Владимировна
Анастасія Володимирівна - лікар невідкладних станів, яка надає невідкладну медичну допомогу хворим і потерпілим на місці та під час транспортування.
Дятел Светлана Григорьевна
Інфекціоніст