Сторінка 2. Лікарі стоматологи в Києві (метро Площа Незалежності)

7,0
Надя
Хочу выразить самые теплые слова благодарности Жалдак Александру Николаевичу! Я очень рада, что нашла такого специалиста! Совсем не ожидала, что самостоятельно, без знакомых и рекомендаций можно будет попасть к доктору такого уровня.спасибо
13 липня '18 г.
Женя
Александр Николаевич удалял мне два зуба мудрости. Мой случай был непростым. Начинался воспалительный процесс. Доктор всё сделал быстро и безболезненно. Рана зажила хорошо. Теперь у меня всё в порядке.Спасибо
21 липня '18 г.
Специалист грамотный, хороший
11 серпня '16 г.
Тимофей
Качеством и услугами доволен. Рекомендую.
26 травня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Доктор Новик Евгений Валерьевич специализируется в области протезирования и имплантации зубов. Освоил технологии бюгельного протезирования, изготовления и установки съемных и частично съемных конструкций. Ведет планирование ортопедического лечения пациентов. Изготавливает и устанавливает цельнокерамические виниры, вкладки, коронки. Принимает участие в профессиональных семинарах.
Доктор Жалдак Олександр Миколайович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Пропонує пацієнтам послуги лікаря-стоматолога. Проводить консультативний прийом пацієнтів з метою огляду порожнини рота, відбілювання, пломбування та художньої реставрації зовнішнього вигляду зубного ряду. Спеціалізується на пломбування, а також лікуванні карієсу і кореневих каналів, бюгельном протезуванні, установці вінірів, займається зубної імплантацією.
Доктор Жалдак Максим Олександрович надає пацієнтам послуги лікаря-стоматолога. Веде консультативний прийом пацієнтів з метою огляду порожнини рота, пломбування та відбілювання зубів, відновлення зубної емалі. Займається художньої реставрації зубного ряду, мостовидним зубним протезуванням. Спеціалізується на питаннях зубної імплантації, здійснює установку виниров на зуби.
Стоматолог-ортопед надає всіх спектр профілактичних і лікувальних послуг при зубо-щелепних патологіях. Проводить консультативні прийоми, виконує чистку зубів, лікує каріозні відкладення і пульпіти. Встановлює пломби, вініри і коронки, а також бюгельні протези. Крім того, займається лікуванням ерозії зубів, пародонтиту та періодонтиту.
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Виконує знімне і незнімне протезування зубів, бюгельне протезування. Займається профілактикою і лікуванням патологій тканин пародонта. Проводить установку виниров, керамічних і металокерамічних зубних коронок.
Лікар-стоматолог, проводить консультативний прийом пацієнтів, огляд ротової порожнини, лікування та видалення зубів. Володіє навичками дентальної імплантації, здійснює бюгельне і незнімне протезування. Відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні конференції, удосконалює навички роботи.