Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Площа Незалежності)
Знайдено 4 лікаря
Дуже приємна жінка, все пояснила кілька разів. Спокійно мене вислухала, відповіла на всі питання і готова була мене ще слухати. Тому я дуже задоволена. Розповіла про кожний призначений препарат, та його дію. Буду ще звертатися. Дякую!
21.04.2017
Дуже сподобався прийом. Лікар професіонал своєї справи, та намагається усіма силами вирішити проблему. Маю велику надію, що вона зможе мені допомогти. Перший прийом, справив дуже позитивне враження! Прийду ще! Рекомендуватиму!
Была у этого врача на консультации 2 раза ,начитавшись хороших отзывов на другом сайте : и потратив 900 гр за 2 консультации + 4000 гр на анализы поняла, что все хорошие отзывы написаны самим сайтом, на самом деле врач разводит на не нужное обследование, это при том ,что я уже пришла к ней с кучей анализов и обследований, много пишет в компьютере ,получаеться консультация на 1,5 часа, при выходе на ресепшене вам сообщают,что это вообще то двойной тариф за консультациию, к сожалению, я потратила 5000 гр и только потом поняла этот развод, да мне после второй консультации еще было предложено " дообслндоваться" , а надо было мне всего лишь подлечить хеликобактер, все сказанное могу подтвердить документально: показать с какими обследоааниями пришла на первый прием и сколько всего не нужного еще сдала на анализы, и в результате после второй консультации даже не получила схвемы лечения хеликобактер, мне сказали еще одну гастроскопию сделать, хотя у меня уже было 2, последняя за 5 дней до первой консы, да , и еще : направления на анализы выписывает не правильно, я , например, по ее направлениям сдала не те анализы, потом она не понимает о чем речь идет
Инна
Проходила курс лечения. Замечательный доктор. Провела осмотр, сделала назначение. Лечение помогло, а это самое главное.
Гастроентеролог, терапевт, лікар УЗД
Лікар Дяченко Н.В. — гастроентеролог вищої категорії, терапевт вищої категорії. Приймає пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, хвороб крові, сечовивідних шляхів, порушень обміну речовин, дихальних шляхів, алергій серцево-судинної системи. Лікар надає допомогу пацієнтові, як в приватному медичному кабінеті, так і вдома. Володіти навичками ультразвукової діагностики.
Гастроентеролог, Дієтолог, Сімейний лікар
Лікар-гастроентерорлог, сімейний лікар зі стажем більше 10-ти років використовує міжнародні стандарти і протоколи лікування. Діагностує і проводить лікування хронічних та гострих гастроентерологічних патологій, захворювань стравоходу, шлунка, 12-палої кишки, печінки і жовчного міхура, підшлункової залози. Складає індивідуальні схеми дієтотерапії, консультує англійською мовою.
Гастроентеролог
Доктор Вороніна Світлана Степанівна спеціалізується в області гастроентерології. Кандидат медичних наук, займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у пацієнтів різного віку. Лікує такі недуги як гастрит, гельмінтоз та холецистит.
Гастроентеролог
Кирлан Владимир Станиславович
Чому я працюю лікарем? Є бажання зробити якість життя людей краще.