Лікарі хірурги в Києві (метро Площа Незалежності)
Знайдено 2 лікаря
Олексій
Хочу подякувати Холохаренку Ігорю Костянтиновичу за професійний підхід до мого лікування. Вирішив проблему, що турбували на протязі 5ти років. Попередньо обстежувався у двох урологів, які нічим не допомогли. Весь час лікували простату, а проблема була в розтягнутому сечовому міхуру. Поступово недуга проходить. Та майже не турбує.
Алиса
Огромное спасибо доктору Игорю Константиновичу, за внимательность к проблеме и грамотное назначение лечения. Проведение цистоскопии было совершенно безболезненным, быстрым, а главное Доктор все время объяснял и показывал на экране что он делает, что позволило лучше узнать свое тело
Рекомендую!
Алла
Хочу сказать большое спасибо доктору Холохаренко Игорю Константиновичу!
Рекомендую как очень внимательного доктора, который выслушает и назначит профессиональное лечение.
Виктор Петрович
Хочу сказать огромное спасибо доктору Игорю Константиновичу за професионализм за доброе человеческое отношение к людям преклонного возраста за понимание советую этого доктора обращайтесь не пожалеете огромное спасибо и будьте здоровы
Хірург Урологічного напрямку, Уролог, Андролог, Лікар УЗД діагностики
Лікар-уролог Холохаренко Ігор Костянтинович спеціалізується на лікуванні урологічних та андрологічних захворювань. Також проводить лікування еректильної дисфункції, жіночих статевих інфекцій. В роботі застосовує методи ультразвукової діагностики, цистоскопію. Проводить видалення атером і папілом зовнішніх статевих органів. Може вести консультацію англійською мовою
Хірург
Доктор спеціалізується на хірургічних втручаннях різної складності. В роботі використовує сучасні малотравматичні і традиційні методики. Проводить первинну хірургічну обробку інфікованих ран, місцеве введення антибіотиків, дренування, висічення врослого нігтя, видалення поверхневих пухлин.