Лікарі терапевти в Києві (метро Площа Незалежності)
Была у этого врача на консультации 2 раза ,начитавшись хороших отзывов на другом сайте : и потратив 900 гр за 2 консультации + 4000 гр на анализы поняла, что все хорошие отзывы написаны самим сайтом, на самом деле врач разводит на не нужное обследование, это при том ,что я уже пришла к ней с кучей анализов и обследований, много пишет в компьютере ,получаеться консультация на 1,5 часа, при выходе на ресепшене вам сообщают,что это вообще то двойной тариф за консультациию, к сожалению, я потратила 5000 гр и только потом поняла этот развод, да мне после второй консультации еще было предложено " дообслндоваться" , а надо было мне всего лишь подлечить хеликобактер, все сказанное могу подтвердить документально: показать с какими обследоааниями пришла на первый прием и сколько всего не нужного еще сдала на анализы, и в результате после второй консультации даже не получила схвемы лечения хеликобактер, мне сказали еще одну гастроскопию сделать, хотя у меня уже было 2, последняя за 5 дней до первой консы, да , и еще : направления на анализы выписывает не правильно, я , например, по ее направлениям сдала не те анализы, потом она не понимает о чем речь идет
Инна
Проходила курс лечения. Замечательный доктор. Провела осмотр, сделала назначение. Лечение помогло, а это самое главное.
Лидия
У Натальи Валентиновны консультируемся очень часто по разным вопросам. Всегда получали исчерпывающие ответы. Опытный и высококлассный специалист
08 грудня '16 г.
Екатерина
Компетентный, знающий свое дело, специалист.
23 вересня '16 г.
Гастроентеролог, терапевт, лікар УЗД
Лікар Дяченко Н.В. — гастроентеролог вищої категорії, терапевт вищої категорії. Приймає пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, хвороб крові, сечовивідних шляхів, порушень обміну речовин, дихальних шляхів, алергій серцево-судинної системи. Лікар надає допомогу пацієнтові, як в приватному медичному кабінеті, так і вдома. Володіти навичками ультразвукової діагностики.
Анестезіолог-реаніматолог, терапевт, лікар виїздної служби
Гайдаренко Татьяна Анатольевна
Медицина для мене — це безперервний розвиток та рух вперед, можливість постійно дізнаватись щось нове, допомагати тим, хто дійсно того потребує.
Сімейний лікар, терапевт, лікар-УЗД
Федулов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем? Тому, що є бажання та натхнення допомагати людям. Сімейна медицина - тут кожний випадок є унікальним, історії пацієнтів щоразу різні й вимагають особливих методів і підходів у діагностиці та лікуванні, тому велике значення має точність, швидкість - це складно, але й цікаво водночас.
Савченко Наталия Игоревна
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.
Консультація Только онлайн - 780
Чальцева Александра Дмитриевна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Потравна Диана Ярославовна
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Консультація Тільки онлайн - 780