Сторінка 4. Лікарі стоматологи в Києві (метро Почайна)

Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Я лікар-стоматолог терапевтичного та пародонтологічного профілю. Займаюся естетичними реставраціями, лікуванням карієсу та захворювань ясен, проводжу професійну гігієну й відбілювання. Працюю в межах доказової стоматології та завжди приділяю увагу комфорту пацієнта й естетиці усмішки.
Я лікар-стоматолог Smile Medical Clinic. Допомагаю пацієнтам розібратися зі станом зубів “без страшних слів”, проводжу професійну гігієну та сучасне лікування карієсу й некаріозних уражень. Моя мета — щоб після прийому ви виходили з кабінету спокійними, поінформованими та з відчуттям, що про ваші зуби справді подбали!
Я лікар-стоматолог-ендодонтист, спеціалізуюся на лікуванні кореневих каналів складної анатомії та повторному ендодонтичному лікуванні. Працюю під мікроскопом, використовую сучасні NiTi-системи та протоколи пломбування, що дозволяє зберегти навіть “проблемні” зуби та підготувати їх до надійного протезування. Регулярно відвідую профільні курси та впроваджую актуальні ендодонтичні методики, поєднуючи високий рівень точності з уважним ставленням до пацієнта.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед, лікар вищої категорії, стаж 31 рік
Київ пр-т Володимира Івасюка, 8 (корп. 3) м.Оболонь2111м.Почайна348
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Київ пр-т Володимира Івасюка, 8 (корп. 3) м.Оболонь2111м.Почайна348
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування карієсу, пульпіту, пародонтиту, відбілювання зубної емалі, чищення зубів від зубного каменю.
Консультація безкоштовно
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог
Хромуляк Анастасія Юр’ївна — стоматолог-хірург. Проводить хірургічне лікування будь-якої складності: від класичного видалення зубів до роботи з «проблемними» випадками - зубами мудрості та ретинованими зубами. Застосовує щадні підходи, орієнтовані на збереження зубів, виконує операції з пластики ясен, встановлення імплантатів та кісткову пластику. Її практика охоплює широкий спектр сучасних методик, що дозволяють поєднувати функціональний результат із високою естетикою.
Консультація від 500
Стоматолог-ортопед
Я лікар-стоматолог-ортопед. Уважно ставлюся до кожного клінічного випадку, детально пояснюю пацієнтам варіанти лікування та разом обираю оптимальне рішення. Для мене важливі відповідальність, відкритість у спілкуванні та прогнозований результат, тому постійно вдосконалюю свої знання й навички, відвідуючи профільні курси та впроваджуючи сучасні протоколи ортопедичного лікування.