Сторінка 3. Лікарі стоматологи в Києві (метро Почайна)

Хотите качественно вылечить зубы? Дмитрий Александрович лучший в своем деле! Я очень доволен его подходом к каждому пациенту. Все делает четко, минимум боли и дискомфорта.
Светлана
У Дмитрия Александровича бывают часто. Запустил зубы и теперь пожинаю плоды. Врач хороший разработал для меня схему восстановления зубного ряда. Очень мне нравится его подход. И что самое главное, никакого дискомфорта во время лечения.
Лікар стоматолог першої кваліфікаційної категорії, займається діагностикою та лікуванням стоматиту, пульпіту, гінгівіту, патологій карієсу (пародонтит і періодонтит). Надає допомогу пацієнтам з видалення зубного каменю, відбілювання зубного ряду. Смиків Дмитро Олександрович фахівець в терапії запальних процесів в порожнині рота.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3) м.Оболонь195м.Мінська276м.Почайна3410
Стоматолог дитячий
Доктор займається лікуванням захворювань зубів та ясен у дітей. Проводить пломбування та лікування молочних зубів. Консультує з питань правильної гігієни ротової порожнини. За потреби призначає рентген зубів, панорамні знімки зубощелепної системи. Успішно лікує карієс, пульпіт, стоматит.
Доктор лікує широкий спектр стоматологічних захворювань. Приймає пацієнтів з карієсом та некаріозним ураженням зубів. Займається реставрацією зубів сучасними способами. Виконує професійну гігієну ротової порожнини. Проводить видалення зубного каменю та відбілювання зубів.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-хірург. Спеціалізується на видаленні зубів, малоінвазивних методик атипового видалення зубів мудрості, ретинованих зубів. Лікар проводить зубозберігаючі операції, пластику м'яких тканин, одноетапні та двоетапні імплантації, кістково-пластичні операції та ін.
Хірург, щелепно-лицьовий хірург
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Стоматолог-ортодонт
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Стоматолог-ортопед, стоматолог-терапевт
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування карієсу, пульпіту, пародонтиту, відбілювання зубної емалі, чищення зубів від зубного каменю.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Стоматолог-ортопед