Білоус Альона Леонідівна
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Прихильник доказової медицини та міжнародних протоколів. Спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні захворювань органів малого тазу, ендокринних порушень та запальних захворювань. Володіє навичками УЗД-діагностики органів малого тазу та кольпоскопії. Пріоритетом у роботі вважає створення психологічного комфорту для пацієнта та індивідуальний підхід до кожної клінічної ситуації.
або звертайтеся за телефоном:

- Ведення вагітності
- УЗД для вагітних
- УЗД органів малого тазу
- Кольпоскопія
- 2017 р. - Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність "Лікувальна справа".
- 2020 р. - Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціальність «Акушерство і гінекологія".
- 2021 р. - Вінницький національний медичний університет імені М.І. Пирогова , спеціальність "Ультразвукова діагностика".
Курси підвищення кваліфікації
- Зустрічі професіоналів: «Інфекції в акушерстві та гінекології», 2019 р.
- Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Доказові аспекти сучасного акушерства та гінекології» 2019 р.
- Вебінар «В епіцентрі подій: метаболічні наслідки COVID-19 та здоров'я жінки», 2020 р.
- Вебінар «Гіперандрогенні порушення у жінок», 2020р.
- Науково-практична конференція «Імплемінтація міжнародних стандартів у гінекології та онкогінекології», 2020 р.
- Професійна школа «Жіноче здоров'я від А до Я», 2020
- Науково – практична конференція «Акушерство, гінекологія, репрудуктологія: від науки до клінічної практики».
- Вебінар «Патологія шийки матки в 10 кейсах», 2021р.
- Вебінар «Актуальні питання збереження соматичного та репродуктивного здоров'я жінок», 2021 р.
- Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасного акушерства та гінекології», 2021р.
- Фахова школа "Аномальні маткові кровотечі, нюанси діагностики, тактика лікування", 2021 р.
- Онлайн-конференція "Алгоритми прегравідарної підготовки: керуємо ризиками", 2021 р.
- Науково-практична фахова школа-семінар: "Контроверсійні питання з акушерства та гінекології", 2021 р.
- Майстер-клас "Онкоризики та профілактика гінекологічних захворювань", 2022 р.
- Майстер -клас "Синдром полікістозних яєчників: сучасний погляд та міжнародні гайдлайни", 2022 р.
- Майстер-клас "Можливості використання власної плазми (ПРП) в естетичній гінекології" , 2023 р.
- ХІ Міжнародний конгрес "Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній гінекології" 2024 р.
- Семінар "Сучасні питання репродуктивного здоров`я. Вагітність високого ризику" 2025 р.
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики надає послуги
- Діагностика, ведення та лікування доброякісних захворювань жіночих статевих органів
- Ведення пацієнток в менопаузі
- Індивідуальний підбір контрацепції
- Проведення ультразвукового дослідження органів малого тазу, УЗД вагітності малого терміну
- Підготовка до вагітності, ведення вагітності
- Проведення гінекологічних досліджень і маніпуляцій (кольпоскопія, введення і видалення ВМК)
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики займається лікуванням захворювань
- Запальні захворювання у гінекології
- Ендокринної патології у гінекології
- Патології шийки матки
- Порушення менструального циклу
- Порушень клімактеричного періоду
- Доброякісні пухлини матки та придатків
- Гіперпластичні процеси ендометрію
- Бактеріальний вагіноз
- Інфекції, що передаються статевим шляхом
- Мастодинії, мастопатії
Схожі спеціалісти: