Білоус Альона Леонідівна

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Прихильник доказової медицини та міжнародних протоколів. Спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні захворювань органів малого тазу, ендокринних порушень та запальних захворювань. Володіє навичками УЗД-діагностики органів малого тазу та кольпоскопії. Пріоритетом у роботі вважає створення психологічного комфорту для пацієнта та індивідуальний підхід до кожної клінічної ситуації.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ вул. Н. Василенко, 7 м.Берестейська175м.Нивки276м.Шулявська318

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2017 р. - Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність "Лікувальна справа".
  • 2020 р. - Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціальність «Акушерство і гінекологія".
  • 2021 р. - Вінницький національний медичний університет імені М.І. Пирогова , спеціальність "Ультразвукова діагностика".

Курси підвищення кваліфікації

• Зустрічі професіоналів: «Інфекції в акушерстві та гінекології», 2019 р.
  • Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Доказові аспекти сучасного акушерства та гінекології» 2019 р.
  • Вебінар «В епіцентрі подій: метаболічні наслідки COVID-19 та здоров'я жінки», 2020 р.
  • Вебінар «Гіперандрогенні порушення у жінок», 2020р.
  • Науково-практична конференція «Імплемінтація міжнародних стандартів у гінекології та онкогінекології», 2020 р.
  • Професійна школа «Жіноче здоров'я від А до Я», 2020
  • Науково – практична конференція «Акушерство, гінекологія, репрудуктологія: від науки до клінічної практики».
  • Вебінар «Патологія шийки матки в 10 кейсах», 2021р.
  • Вебінар «Актуальні питання збереження соматичного та репродуктивного здоров'я жінок», 2021 р.
  • Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасного акушерства та гінекології», 2021р.
  • Фахова школа "Аномальні маткові кровотечі, нюанси діагностики, тактика лікування", 2021 р.
  • Онлайн-конференція "Алгоритми прегравідарної підготовки: керуємо ризиками", 2021 р.
  • Науково-практична фахова школа-семінар: "Контроверсійні питання з акушерства та гінекології", 2021 р.
  • Майстер-клас "Онкоризики та профілактика гінекологічних захворювань", 2022 р.
  • Майстер -клас "Синдром полікістозних яєчників: сучасний погляд та міжнародні гайдлайни", 2022 р.
  • Майстер-клас "Можливості використання власної плазми (ПРП) в естетичній гінекології" , 2023 р.
  • ХІ Міжнародний конгрес "Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній гінекології" 2024 р.
  • Семінар "Сучасні питання репродуктивного здоров`я. Вагітність високого ризику" 2025 р.

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики надає послуги

• Діагностика, ведення та лікування доброякісних захворювань жіночих статевих органів
  • Ведення пацієнток в менопаузі
  • Індивідуальний підбір контрацепції
  • Проведення ультразвукового дослідження органів малого тазу, УЗД вагітності малого терміну
  • Підготовка до вагітності, ведення вагітності
  • Проведення гінекологічних досліджень і маніпуляцій (кольпоскопія, введення і видалення ВМК)

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики займається лікуванням захворювань

• Запальні захворювання у гінекології
  • Ендокринної патології у гінекології
  • Патології шийки матки
  • Порушення менструального циклу
  • Порушень клімактеричного періоду
  • Доброякісні пухлини матки та придатків
  • Гіперпластичні процеси ендометрію
  • Бактеріальний вагіноз
  • Інфекції, що передаються статевим шляхом
  • Мастодинії, мастопатії