Ютовець Олена Віталіївна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Немає відгуків
- Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціальність «Лікувальна справа», 2017 р.
- Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика, спеціальність «Акушерство та гінекологія», 2020 р.
Курси підвищення кваліфікації
- ТУ «Кольпоскопія» Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, 2021 р.
- ТУ «УЗД в акушерстві та гінекології» Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, 2021 р.
- ТУ «Актуальні питання акушерства та гінекології в умовах воєнного часу» Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, 2022 р.
- ТУ «Невідкладна допомога при патологічних станах в акушерстві та гінекології» Харківський національний медичний університет, 2023 р.
- ТУ «Основи інфекційного контролю» Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, 2023 р.
Лікар-акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики надає послуги
- Гінекологія
- Гінекологічне УЗД
- Ведення вагітності
- Кольпоскопія шийки матки
Лікар-акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики займається лікуванням захворювань
- Доброякісні утворення яєчників та матки
- Запальні процеси жіночої статевої системи
- Інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ)
- Поліпи
- Гіперплазія ендометрію
- Кісти яєчників
- Патологія шийки матки
- Видалення папілом
- Клімактеричні розлади
- Порушення кісткової тканини (остеопороз) пов'язані з клімактеричними порушеннями
- Порушення менструального циклу
- Ведення при хронічних захворюваннях жіночих статевих органів (зокрема ендометріоз, міома)
- Підбір контрацепції, планування та ведення вагітності
Схожі спеціалісти:
Невропатолог, лікар функціональної діагностики