Сторінка 3. Лікарі неврологи в Києві (метро Мінська)
Знайдена 31 лікар
Петр
Консультировались по поводу здоровья ребенка. Врач понравилась своей грамотностью, знанием дела. И ребенок практически не плакал, не испугался. Обследование прошло спокойно, результаты не затягивали, быстро получили на руки. Довольны как все прошло.
Оксана Миколаївна
Невролог Інна Миколаївна Незвисько – одина з найкращих лікарів , з якими мені доводилося зустрічатися.У мене хвора спина,і вже досить давно.Я була постійно на знеболюючих препаратах.Після лікування у Юлії Миколаївни , мені стало значно легше . Дуже вдячна їй за її знання і уміння!
Незвисько Інна Миколаївна точний діагнос і практив в сфері неврології. Відразу ж змогла зрозуміти джерело мого головного болю, який мучив мене вже декілька років.Як виявилося в мене досить серйозні проблеми зі спиною, про які я навіть не здогадувалася . Інна Віталієвна зайнялася моїм лікуванням, і вже через деякий час я відчула полегшення.
Зорян
Проходила обследование сосудов шеи, так как мучила головная боль. Врач быстро провела исследование, рассказала о результатах и дала ценные рекомендации.
12 грудня '16 г.
Лікар спеціалізується в області неврології. Веде консультативний прийом невролога. Займається діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи, в тому числі вегетосудинної дистонії і епілепсії, а також проводить лікування остеохондрозу і міжхребцевих гриж.
Функціональний діагност, Дитячий невролог
Лікар функціональної діагностики першої категорії, проводить реоенцефалолографію (РЕГ), доплерографію судин голови і шиї, луна-енцефалографію, електрокардіографію і електроенцефалографії (ЕЕГ) у дітей і дорослих з метою диференціальної діагностики судомних і епілептиформних станів при різних захворюваннях.
Невропатолог
Любишко Ксения Станиславовна
Лікар займається виявленням та лікуванням неврологічних патологій. Лікує невралгію, СДВ, професійні неврози і запалення потиличного нерва. Приймає пацієнтів з нервовими зривами, хронічною втомою, розладом сну і частими головними болями.
Кардіолог, невропатолог
Кутана Татьяна Сергеевна
Лікар займається лікуванням хворих з постінфарктним станом, тромбоемболією легеневої артерії, гострими та хронічними порушеннями ритму, із серцевою недостатністю. Проводить лікування мігрені, біль у спині, неврозу, остеохондрозу, радикуліту.
Галянт Иван Викторович
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань центральної і периферичної нервової системи. Для уточнення діагнозу призначає міографію, КТ та МРТ, дуплексне сканування судин шиї та головного мозку. Лікує невралгію, остеохондроз, вегетосудинну дистонію, хронічну нейропатичну біль.
Карташева Динаида Петровна
Невропатолог, лікар функціональної діагностики