Сторінка 8. Лікарі хірурги в Києві (метро Лук'янівська)

Хірург, пластичний хірург
Олег Ігорович проводить низку операцій як загальної хірургії, так і пластичної хірургії. Спеціалізується на таких напрямках як мамопластика, абдомінопластика та блефаропластика.
Дерматовенеролог, хірург-дерматолог, косметолог
Цаліна Кристина Олександрівна є членом Міжнародної асоціації дерматоскопії ( International Dermoscopy Society) та спікером на різних симпозіумах та конгресах («Київські дерматологічні дні», «Школа дерматоонкології» «Військова дерматологія», «Непохитні», слухачем EADV, ESMO, EADO, AAD). Сфера діяльності – цифрова діагностика та видалення новоутворень шкіри, онкологічні захворювання шкіри, дерматовенерологія, лікування хронічних дерматозів шкіри, ін’єкційні та апаратні методики. «Моя мета як дерматолога – не лише лікувати захворювання шкіри, а й покращувати якість життя пацієнта, його впевненість і внутрішню любов до себе» «Постійний професійний розвиток для мене – гарантія того, що мої пацієнти отримують сучасні, безпечні та ефективні рішення для здоров’я шкіри».