3 відгука
Очень благодарна Александру Юрьевичу зв лечение и результаты после! чувствуется что доктор не просто профессионал, а эксперт! даже без мрт назвал все диагнозы - потом посмотрел мрт, чтобы подвтердить свои предположения! Назначил очень интересную и длительную схему лечения! результат лечения почувствовала за несколько дней, но сказал, чтобы я продолжала делать все как он расписал, чтобы закрепить результат! в восторге от этого врача! Это врач от Бога!
Світлана
Хочу щиро подякувати лікарю вищої категорії Папірненко Олександру Юрійовичу за допомогу. Я нарешті знайшла професійного спеціаліста невропатолога. Мої найкращі рекомендації.
Лікар мені дуже допоміг, коли зі мною трапилася біда. Зараз я почуваюся краще, але деякий час потому мені було гірше. Лише тривале лікування та турбота лікаря допомогли мені одужати.
11 серпня '17 г.
Лікар невролог першої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань центральної нервової системи, периферичної нервової системи, вегетативної системи, спеціалізується на лікуванні грижі хребта, наслідків захворювань і травм нервової системи, тривожно-депресивних розладів.
Невролог, сімейний лікар
Никулина Наталья Викторовна
Діти з 10 років
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Мильдстранд Юлия Николаевна
Корнев Сергей Михайлович
Прокопенко Юлия Олеговна
Лікар-невролог надає послуги з лікування захворювань центральної і периферичної нервової системи, хронічній недостатності мозкового кровообігу, вегето-судинній дистонії.
Дитячий невролог
Чернюк Виктория Вячеславовна
Чечотенко Виктория Викторовна
Невропатолог
Бигун Иван Юрьевич
Бігун Іван Юрійович - досвідчений невропатолог клініки "Оксфорд Медікал", розташованої за адресою вул. Березняківська, 30Б. Закінчив Ужгородський національний університет 2015 року та отримав сертифікат лікаря-спеціаліста 2020 року в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика. П.Л. Шупика. Спеціалізується на лікуванні головного болю та мігрені, невриту лицьового нерва, остеохондрозу, порушень сну, неврозів, епілепсії та радикуліту.